POHĽADY NA SLOVENSKÚ POLITIKU PO ROKU 1989 I.-II. - Antikvariát

POHĽADY NA SLOVENSKÚ POLITIKU PO ROKU 1989 I.-II.

Product Description

dvojzväzkové vydanie; Toto dielo patrí k prvým rozsiahlejším prácam, v ktorých sa pokúsili autori z rôznych vedných disciplín – politológie, sociológie, filozofie, histórie, ale aj ďalších – nanovo zachytiť viaceré aspekty meniacej sa slovenskej spoločnosti. Sledovali nielen zmeny na politickej scéne, integračné problémy, ale aj vývoj ekonomiky, cirkevnú otázku, slovensko-české vzťahy, menšinovú problematiku a ďalšie témy súvisiace so sociálnym vývojom a budovaním demokratického systému. Vzhľadom na šírku tematického záberu predstavuje publikácia mimoriadny edičný počin. Roky po Novembri 1989 a vzniku samostatnej Slovenskej republiky predstavujú obdobie prevratných zmien takmer vo všetkých oblastiach politického, ekonomického a spoločenského života. Preto bolo opodstatnené, že Ústav politických vied SAV spolu s ďalšími inštitúciami a jednotlivcami skúmal túto problematiku a podal svedectvo o vývoji i zmenách, ktorými Slovenská republika prešla počas tohto obdobia.

Ďalšie informácie

Pekník Miroslav a kolektív
Žánre

História > dejiny slovenské
História > súčasné dejiny (po r. 1989)
Spoločenské vedy > politológia & politika

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ústav politických vied SAV / Veda - vydavateľstvo SAV
Edícia Monografie a štúdie
Zväzok v edícii 27.
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2016
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 648+566
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia dvojzväzkové vydanie; Toto dielo patrí k prvým rozsiahlejším prácam, v ktorých sa pokúsili autori z rôznych vedných disciplín - politológie, sociológie, filozofie, histórie, ale aj ďalších - nanovo zachytiť viaceré aspekty meniacej sa slovenskej spoločnosti. Sledovali nielen zmeny na politickej scéne, integračné problémy, ale aj vývoj ekonomiky, cirkevnú otázku, slovensko-české vzťahy, menšinovú problematiku a ďalšie témy súvisiace so sociálnym vývojom a budovaním demokratického systému. Vzhľadom na šírku tematického záberu predstavuje publikácia mimoriadny edičný počin. Roky po Novembri 1989 a vzniku samostatnej Slovenskej republiky predstavujú obdobie prevratných zmien takmer vo všetkých oblastiach politického, ekonomického a spoločenského života. Preto bolo opodstatnené, že Ústav politických vied SAV spolu s ďalšími inštitúciami a jednotlivcami skúmal túto problematiku a podal svedectvo o vývoji i zmenách, ktorými Slovenská republika prešla počas tohto obdobia.
Skladové číslo007559

Ukážky knihy

pohlady na slovensku politiku po roku 1989 I-II – antikvariat stary svetpohlady na slovensku politiku po roku 1989 I-II – antikvariat stary svet 1pohlady na slovensku politiku po roku 1989 I-II – antikvariat stary svet 2pohlady na slovensku politiku po roku 1989 I-II – antikvariat stary svet 3
pohlady na slovensku politiku po roku 1989 I-II

1400

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo