KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI - Balaštík J.

KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI

Product Description

štvrté, prepracované a doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprivodcom danej problematiky

Ďalšie informácie

Balaštík Jaroslav
Žánre

Gastronómia / Domácnosť > kuchárky (gastronómia)
Gastronómia / Domácnosť > someliérstvo & nápoje
Technická literatúra / Priemysel / Doprava > potravinárstvo

Krajina autora Česko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Príroda
Edícia Rastlinná výroba
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1970
Náklad 20000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad neuvedené
Ilustrácie čiernobiele kresby, tabuľky
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 388
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, väzba v poriadku
Anotácia štvrté, prepracované a doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprivodcom danej problematiky
Skladové číslo005361
konzervovanie ovocia zeleniny masa a vajec v domacnosti

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť