KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI

KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI

Product Description

tretie, doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprievodcom danej problematiky

Ďalšie informácie

Balaštík Jaroslav
Žánre

Gastronómia / Domácnosť > kuchárky (gastronómia)
Gastronómia / Domácnosť > someliérstvo & nápoje
Technická literatúra / Priemysel / Doprava > potravinárstvo

Krajina autora Česko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Príroda
Edícia Rastlinná výroba - Knižnica záhradkára
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1966
Náklad 10000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad neuvedené
Ilustrácie čiernobiele kresby, tabuľky
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 357
Stav dobrý, bez pečiatok, vpis far. ceruzkou na signete
Anotácia tretie, doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprievodcom danej problematiky
Skladové číslo008663

Ukážky knihy

konzervovanie ovocia zeleniny a masa v domacnosti – antikvariat stary svet
konzervovanie ovocia zeleniny a masa v domacnosti

1000

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo