OTCOVSKÉ RANY - Sedláček Juraj - Antikvariát Starý svet

OTCOVSKÉ RANY

14 skutočných príbehov o tom, ako a prečo bolia (O identite muža s ranami)

Product Description

Táto kniha prináša poklad a pravdu o ťažkých veciach. Objasňuje, prečo bolia otcovské rany v polarizácii otec a syn a v biblicko-teologickom pohľade ukazuje, že Kristov kríž, to večné pohoršenie, prináša nové ovocie i novú dimenziu do všetkých foriem vzťahov. Na štrnástich pravdivých príbehoch možno vidieť, že nad všetkými zraneniami vo vzťahu otec a syn alebo otec a dcéra, triumfuje Láska. Po prečítaní knihy Otcovské rany môže chlap zlepšiť svoje kvality, vydať viacej zo seba a z morálneho hľadiska sa stať lepším, čiže zvýšiť svoju výslednú chlapskú účinnosť a svoj mužský potenciál. Veľa mužov potrebuje životný manuál. Autor vedie čitateľa k osobnému vnútornému zdieľaniu, ku konfrontácii a povzbudzuje ho pri hľadaní samého seba.

Ďalšie informácie

Sedláček Juraj
Žánre

Knihy s podpisom
Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy
Náboženstvo / Duchovné náuky > kresťanstvo

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Don Bosco
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2015
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie čiernobiele fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 357
Stav veľmi dobrý až výborný, bez pečiatok, s venovaním a podpisom autora
Anotácia Táto kniha prináša poklad a pravdu o ťažkých veciach. Objasňuje, prečo bolia otcovské rany v polarizácii otec a syn a v biblicko-teologickom pohľade ukazuje, že Kristov kríž, to večné pohoršenie, prináša nové ovocie i novú dimenziu do všetkých foriem vzťahov. Na štrnástich pravdivých príbehoch možno vidieť, že nad všetkými zraneniami vo vzťahu otec a syn alebo otec a dcéra, triumfuje Láska. Po prečítaní knihy Otcovské rany môže chlap zlepšiť svoje kvality, vydať viacej zo seba a z morálneho hľadiska sa stať lepším, čiže zvýšiť svoju výslednú chlapskú účinnosť a svoj mužský potenciál. Veľa mužov potrebuje životný manuál. Autor vedie čitateľa k osobnému vnútornému zdieľaniu, ku konfrontácii a povzbudzuje ho pri hľadaní samého seba.
Skladové číslo005814

Ukážky knihy

otcovske rany – antikvariat stary svetotcovske rany – antikvariat stary svet 1otcovske rany – antikvariat stary svet 2otcovske rany – antikvariat stary svet 3
otcovske rany

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo