PLÁN B - Bukovský Igor - Antikvariát Starý svet

PLÁN B

30-dňový manuál zdravého chudnutia

Product Description

Naučte sa zdravo chudnúť pomocou 30-dňového manuálu dr. Bukovského!

Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil.

Okamihy, príbehy a informácie, ktoré vám konečne urobia vo všetkom jasno, podporia vás v krízach a dajú vám motiváciu na každý deň.

Kalórie – všetko je inak.
Hnedý tuk – začnite používať orgán, ktorý spaľuje najviac kalórií.
Gény – vypínajte zlé a zapnite tie dobré.
Emócie – spoznajte tajné dôvody jedenia a objavte v nich svoju silu.
Pevná vôľa – prestaňte sa trápiť, toto dokáže naozaj každý!

V úvodnej časti knihy nájdete najnovšie aj všetky potrebné informácie, aby ste sa už nikdy nedali nachytať na hlúposti. Zaujímavé kapitoly:
Hlad
Metabolizmus
Stres
Kalórie
Časovanie
Sedavé zamestnanie
Tukové tkanivo
Tráviaci systém
Emócie
Raňajky
Večera
Spánok

V druhej časti knihy nájdete Manuál: 30-dňovú podrobnú „cestovnú mapu“ dôležitých maličkostí, ktoré vám natrvalo zmenia pohľad na seba, na chudnutie a na celý život. Deň po dni sa naučíte využívať najnovšie poznatky a skúsenosti s tým, ako je možné preprogramovať svoje myslenie, tukové bunky aj metabolizmus. Nielenže schudnete, tento manuál vás naučí žiť tak ako žijú ľudia bez kíl navyše.

Moderný a originálny spôsob spracovania:
logické mapy
interaktívne postupy
prehľadné schémy
vyše 100 receptov a ďalšie informácie formou rozšíreného obsahu prístupného cez webstránku alebo priamo do vašich mobilných zariadení.

Nepodceňujte a neobchádzajte ani to, čo sa vám môže zdať známe, banálne alebo „staré“ – naozajstné pravdy nepodliehajú môdnym trendom.

Ak chcete žiť bez zbytočných kíl, naučte sa žiť bez zbytočných kíl. Všetko ostatné je len spoločenská hra „Človeče, nehnevaj sa, veď ja tiež diétujem!“
Pozývam vás do „školy“, ktorou sme prešli s našimi klientmi za 10 rokov existencie AKV. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky dávate iba sami – a pritom vám pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať.
Igor Bukovský

Ďalšie informácie

Bukovský Igor
Žánre

Medicína / Zdravie > jóga & cvičenia
Medicína / Zdravie > výživa & diéty
Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo AKV - Ambulancia klinickej výživy
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2015
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Pakši Michal, Pakši Vladimír
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 200
Stav dobrý až veľmi dorbý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Naučte sa zdravo chudnúť pomocou 30-dňového manuálu dr. Bukovského! Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil. Okamihy, príbehy a informácie, ktoré vám konečne urobia vo všetkom jasno, podporia vás v krízach a dajú vám motiváciu na každý deň. Kalórie – všetko je inak. Hnedý tuk – začnite používať orgán, ktorý spaľuje najviac kalórií. Gény – vypínajte zlé a zapnite tie dobré. Emócie – spoznajte tajné dôvody jedenia a objavte v nich svoju silu. Pevná vôľa – prestaňte sa trápiť, toto dokáže naozaj každý! V úvodnej časti knihy nájdete najnovšie aj všetky potrebné informácie, aby ste sa už nikdy nedali nachytať na hlúposti. Zaujímavé kapitoly: Hlad Metabolizmus Stres Kalórie Časovanie Sedavé zamestnanie Tukové tkanivo Tráviaci systém Emócie Raňajky Večera Spánok V druhej časti knihy nájdete Manuál: 30-dňovú podrobnú „cestovnú mapu“ dôležitých maličkostí, ktoré vám natrvalo zmenia pohľad na seba, na chudnutie a na celý život. Deň po dni sa naučíte využívať najnovšie poznatky a skúsenosti s tým, ako je možné preprogramovať svoje myslenie, tukové bunky aj metabolizmus. Nielenže schudnete, tento manuál vás naučí žiť tak ako žijú ľudia bez kíl navyše. Moderný a originálny spôsob spracovania: logické mapy interaktívne postupy prehľadné schémy vyše 100 receptov a ďalšie informácie formou rozšíreného obsahu prístupného cez webstránku alebo priamo do vašich mobilných zariadení. Nepodceňujte a neobchádzajte ani to, čo sa vám môže zdať známe, banálne alebo „staré“ – naozajstné pravdy nepodliehajú môdnym trendom. Ak chcete žiť bez zbytočných kíl, naučte sa žiť bez zbytočných kíl. Všetko ostatné je len spoločenská hra „Človeče, nehnevaj sa, veď ja tiež diétujem!“ Pozývam vás do „školy“, ktorou sme prešli s našimi klientmi za 10 rokov existencie AKV. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky dávate iba sami – a pritom vám pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať. Igor Bukovský
Skladové číslo008748
plan b – bukovski

1200

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť