ZIMNÍ BITVA - Mourlevat Jean-Claude - Antikvariát Starý svet

ZIMNÍ BITVA

Product Description

Dramatický příběh o útěku z otroctví, vině, lásce a přátelství. V jedné nejmenované totalitní zemi, která se blíží obrazu střední Evropy, vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem. Honicí psi zde chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů. Je zima a my se s hrdiny knihy ocitáme v Sirotčinci nebo spíš převýchovném ústavu. Milena a Bartolomeo, Helena a Miloš. Kniha přináší fantastické dobrodružství, ve kterém vám budou mnohá místa povědomá. Když nezabiješ, budeš zabit?; doprevádzané atmosféru podtrhujúcimi čb ilustráciami Juraja Horvátha; anotácia uvádza údaj: pre čitateľov od 14 let..

Ďalšie informácie

Mourlevat Jean-Claude
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > sci-fi & fantasy & horor
Detská literatúra > násťročný čitateľ

Krajina autora Francúzsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Baobab
Edícia BigBao
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Praha
Rok vydania 2008
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk český
Preklad Beguivinová Helena
Ilustrácie Horváth Juraj
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 249
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok, niekoľko odstavcov textu podčiarknuté nevýrazným zvýrazňovačom - inak v poriadku,
Anotácia Dramatický příběh o útěku z otroctví, vině, lásce a přátelství. V jedné nejmenované totalitní zemi, která se blíží obrazu střední Evropy, vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem. Honicí psi zde chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů. Je zima a my se s hrdiny knihy ocitáme v Sirotčinci nebo spíš převýchovném ústavu. Milena a Bartolomeo, Helena a Miloš. Kniha přináší fantastické dobrodružství, ve kterém vám budou mnohá místa povědomá. Když nezabiješ, budeš zabit?; doprevádzané atmosféru podtrhujúcimi čb ilustráciami Juraja Horvátha; anotácia uvádza údaj: pre čitateľov od 14 let..
Skladové číslo007688

Ukážky knihy

zimni bitva – antikvariat stary svetzimni bitva – antikvariat stary svet 1
zimni bitva

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo