SLUČKA - Mastersová Priscilla - Antikvariát Starý svet

SLUČKA

Product Description

román Slučka je druhý zo série o koronerke Marthe Gunnovej; oficiálna anotácia vydavateľstva:

Zatváranie očí pred pravdou môže mať temné a smrteľné následky.

Calluma Hughesa označili za vraha a psychopata. Takúto nálepku mu dali médiá, spolužiaci a predovšetkým rodina chlapca, ktorého prebodol. Rogera Gougha nazvali obeťou. Všetci, ktorých polícia vypočula, ho opísali ako športovo založeného, zábavného a obľúbeného chlapca.
Callum ho vraj brutálne zavraždil…

Život je však zriedka taký čierno-biely.

Koronerka Martha Gunnová chápe bolesť spôsobenú stratou milovaného človeka a význam spravodlivosti, ktorú si zaslúžia mŕtvi. Je totiž vdova a navyše sa musí vyrovnať s odchodom syna na futbalovú akadémiu. Keď Calluma nájdu mŕtveho v cele iba dva dni po jeho zatknutí, polícia dospeje k záveru, že sa jednoducho nedokázal prispôsobiť novému prostrediu a spáchal samovraždu. Bol však taký plachý a inteligentný chlapec schopný vraždiť bez motívu? A dokázal by si vôbec siahnuť na život? Martha sa odváži preniknúť hlbšie a odhalí pravdu, ktorá je oveľa znepokojujúcejšia a desivejšia ako čokoľvek, čo si dokážu vymyslieť noviny. Je odhodlaná vyriešiť záhadu zničených životov dvoch zásadne odlišných chlapcov.

Ďalšie informácie

Mastersová Priscilla
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora Anglicko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2008
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Hrebíček Róbert
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 207
Stav dobrý, mierne ošúchaný spodok knižnej dosky (prekrytý prebalom)
Anotácia román Slučka je druhý zo série o koronerke Marthe Gunnovej; oficiálna anotácia vydavateľstva: Zatváranie očí pred pravdou môže mať temné a smrteľné následky. Calluma Hughesa označili za vraha a psychopata. Takúto nálepku mu dali médiá, spolužiaci a predovšetkým rodina chlapca, ktorého prebodol. Rogera Gougha nazvali obeťou. Všetci, ktorých polícia vypočula, ho opísali ako športovo založeného, zábavného a obľúbeného chlapca. Callum ho vraj brutálne zavraždil… Život je však zriedka taký čierno-biely. Koronerka Martha Gunnová chápe bolesť spôsobenú stratou milovaného človeka a význam spravodlivosti, ktorú si zaslúžia mŕtvi. Je totiž vdova a navyše sa musí vyrovnať s odchodom syna na futbalovú akadémiu. Keď Calluma nájdu mŕtveho v cele iba dva dni po jeho zatknutí, polícia dospeje k záveru, že sa jednoducho nedokázal prispôsobiť novému prostrediu a spáchal samovraždu. Bol však taký plachý a inteligentný chlapec schopný vraždiť bez motívu? A dokázal by si vôbec siahnuť na život? Martha sa odváži preniknúť hlbšie a odhalí pravdu, ktorá je oveľa znepokojujúcejšia a desivejšia ako čokoľvek, čo si dokážu vymyslieť noviny. Je odhodlaná vyriešiť záhadu zničených životov dvoch zásadne odlišných chlapcov.
Skladové číslo003154

Ukážky knihy

slucka 1
slucka

500

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo