NASTAVENIE MYSLE - Dwecková Carol S. - Antikvariát Starý svet

NASTAVENIE MYSLE

Nová psychológia úspechu

Product Description

Carol S. Dwecková, svetovo uznávaná psychologička zo Stanfordovej univerzity, prišla po desaťročiach výskumu, ako dosahovať úspech, so skutočne prelomovou myšlienkou – objavila silu nášho nastavenia mysle.

Dwecková vysvetľuje, prečo nám úspech nezaručujú len naše schopnosti a talent, ale aj to, či sa naše ciele snažíme dosiahnuť s fixným nastavením mysle alebo s nastavením mysle na rast. Objasňuje, prečo chválenie inteligencie a schopností našich detí nezvyšuje ich sebadôveru a nevedie k pozitívnym výsledkom, ale v skutočnosti im môže zabrániť úspech dosiahnuť. So správnym nastavením mysle môžeme naše deti motivovať a pomôcť im zlepšiť sa v škole, ako aj dosiahnuť naše vlastné ciele – osobné i pracovné. Dwecková odhaľuje, čo všetci skvelí rodičia, učitelia, šéfovia korporácií a športovci už vedia, a ukazuje, ako jednoduché predstavenie princípu fungovania mozgu môže vzbudiť lásku k učeniu a vytrvalosť, ktoré sú základom veľkého úspechu v každej oblasti.

Ďalšie informácie

Dwecková Carol S.
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy
Spoločenské vedy > psychológia

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Citadella
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania neuvedené
Rok vydania 2015
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Štrba Peter
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 326
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok, vpisov, či poškodení
Anotácia Carol S. Dwecková, svetovo uznávaná psychologička zo Stanfordovej univerzity, prišla po desaťročiach výskumu, ako dosahovať úspech, so skutočne prelomovou myšlienkou – objavila silu nášho nastavenia mysle. Dwecková vysvetľuje, prečo nám úspech nezaručujú len naše schopnosti a talent, ale aj to, či sa naše ciele snažíme dosiahnuť s fixným nastavením mysle alebo s nastavením mysle na rast. Objasňuje, prečo chválenie inteligencie a schopností našich detí nezvyšuje ich sebadôveru a nevedie k pozitívnym výsledkom, ale v skutočnosti im môže zabrániť úspech dosiahnuť. So správnym nastavením mysle môžeme naše deti motivovať a pomôcť im zlepšiť sa v škole, ako aj dosiahnuť naše vlastné ciele – osobné i pracovné. Dwecková odhaľuje, čo všetci skvelí rodičia, učitelia, šéfovia korporácií a športovci už vedia, a ukazuje, ako jednoduché predstavenie princípu fungovania mozgu môže vzbudiť lásku k učeniu a vytrvalosť, ktoré sú základom veľkého úspechu v každej oblasti.
Skladové číslo008660
nastavenie mysle – nova psychologia uspechu

900

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť