TRI OTÁZKY - Don Miguel Ruiz, Emrysová Barbara - Antikvariát Starý svet

TRI OTÁZKY

Ako objaviť a zvládnuť svoju vnútornú silu

Product Description

Ako vám odpovede na tri otázky môžu zmeniť život. Týmto dômyselným sprievodcom stavia obľúbený duchovný učiteľ na odkaze svojho bestselleru Štyri dohody rebríčka New York Times a uvádza nás hlbšie do tradície múdrosti Toltékov. Pomáha nám nájsť a využívať našu skrytú silu na to, aby sme svoje životy žili čo najplnšie. V knihe Tri otázky nás Don Miguel Ruiz žiada zamyslieť sa nad základnými otázkami, ktoré poháňajú naše životy a vládnu našej spirituálnej sile. Kto som? Čo je skutočné? Čo je láska? Tieto tri otázky vytvárajú praktický rámec a keď sa na ne naučíme odpovedať, poskytnú nám jasnú cestu, ktorá nám umožní premôcť strach a objaviť pokoj mysle a ozajstné šťastie. Ruizovo transformujúce posolstvo, napísané v spolupráci s jeho dlhoročnou spoluučiteľkou Barbarou Emrysovou, bude slúžiť ako základný sprievodca všetkým cestovateľom, ktorí hľadajú sebapoznanie, pochopenie a prijatie. Tri otázky sú ďalším krokom k našej jedinečnej duchovnej metamorfóze.

Ďalšie informácie

Don Miguel Ruiz, Emrysová Barbara
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy

Krajina autora neuvedené
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Citadella
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania neuvedené
Rok vydania 2018
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Dulla Ján
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 196
Stav dobrý, bez pečiatok, malá časť textu (cca do 10 strán) podčiarknutá zvýrazňovačom
Anotácia Ako vám odpovede na tri otázky môžu zmeniť život. Týmto dômyselným sprievodcom stavia obľúbený duchovný učiteľ na odkaze svojho bestselleru Štyri dohody rebríčka New York Times a uvádza nás hlbšie do tradície múdrosti Toltékov. Pomáha nám nájsť a využívať našu skrytú silu na to, aby sme svoje životy žili čo najplnšie. V knihe Tri otázky nás Don Miguel Ruiz žiada zamyslieť sa nad základnými otázkami, ktoré poháňajú naše životy a vládnu našej spirituálnej sile. Kto som? Čo je skutočné? Čo je láska? Tieto tri otázky vytvárajú praktický rámec a keď sa na ne naučíme odpovedať, poskytnú nám jasnú cestu, ktorá nám umožní premôcť strach a objaviť pokoj mysle a ozajstné šťastie. Ruizovo transformujúce posolstvo, napísané v spolupráci s jeho dlhoročnou spoluučiteľkou Barbarou Emrysovou, bude slúžiť ako základný sprievodca všetkým cestovateľom, ktorí hľadajú sebapoznanie, pochopenie a prijatie. Tri otázky sú ďalším krokom k našej jedinečnej duchovnej metamorfóze.
Skladové číslo008694
tri otazky – don miguel ruiz

670

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť