TEOLOGICKÝ A NÁBOŽENSKÝ SLOVNÍK I.-II. - Antikvariát Starý svet

TEOLOGICKÝ A NÁBOŽENSKÝ SLOVNÍK I.-II.

A-K / L-Ž

Product Description

Teologický a náboženský slovník je priekopníckym dielom v oblasti katolíckej teológie na Slovensku. Je koncipovaný v duchu koncilovej teológie Druhého vatikánskeho koncilu, ako aj pokoncilového teologického bádania. Teologickému bádaniu, prehĺbeniu a zdokonaleniu sa dostali nové podnety najmä na Druhom vatikánskom koncile. Výsledky tohto úsilia sa zachytávajú v publikovaných teologických manuáloch, slovníkoch, knihách a časopisoch, ktoré uľahčujú človekovi prístup k pravdám viery. Slovník uľahčí človeku prístup k pravdám viery. Poslúži všetkým, čo sa zaujímajú o učenie Cirkvi a náboženský život. Bude užitočný študentom teológie a kňazom. Prvý zväzok obsahuje v abecednom usporiadaní heslá písmen A-K (rok vyd. 2006), druhý heslá písmen L-Ž (rok vyd. 2008). Slovník podáva základné informácie, výstižný opis jednotlivých teologických a náboženských slov, termínov, pojmov a výrazov.

Ďalšie informácie

Vragaš Štefan a kolektív
Žánre

Náboženstvo / Duchovné náuky > kresťanstvo
Slovníky

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Spolok svätého Vojtecha
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Trnava
Rok vydania 2006
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 352+439
Stav dobrý, oba zväzky bez pečiatok a vpisov
Anotácia Teologický a náboženský slovník je priekopníckym dielom v oblasti katolíckej teológie na Slovensku. Je koncipovaný v duchu koncilovej teológie Druhého vatikánskeho koncilu, ako aj pokoncilového teologického bádania. Teologickému bádaniu, prehĺbeniu a zdokonaleniu sa dostali nové podnety najmä na Druhom vatikánskom koncile. Výsledky tohto úsilia sa zachytávajú v publikovaných teologických manuáloch, slovníkoch, knihách a časopisoch, ktoré uľahčujú človekovi prístup k pravdám viery. Slovník uľahčí človeku prístup k pravdám viery. Poslúži všetkým, čo sa zaujímajú o učenie Cirkvi a náboženský život. Bude užitočný študentom teológie a kňazom. Prvý zväzok obsahuje v abecednom usporiadaní heslá písmen A-K (rok vyd. 2006), druhý heslá písmen L-Ž (rok vyd. 2008). Slovník podáva základné informácie, výstižný opis jednotlivých teologických a náboženských slov, termínov, pojmov a výrazov.
Skladové číslo006753

Ukážky knihy

teologicky a nabozensky slovnik I-II – antikvariat stary svetteologicky a nabozensky slovnik I-II – antikvariat stary svet 1
teologicky a nabozensky slovnik I-II

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo