MORSKÁ OBLUDA - Verne Jules - Antikvariát Starý svet

MORSKÁ OBLUDA

Product Description

pre čitateľov od 11 rokov, prvé vydanie; Dej knihy sa odohráva na francúzskej veľrybárskej lodi Svätý Enoch, ktorej plavby sa ako svojej poslednej zúčastnil starý debnár Jean-Marie Cabidoulin. Cabidoulin bol však samá povera a postupne zdemoralizoval celú posádku svojím presvedčením, že loď sa stretne s obrovským morským netvorom, ktorý ju zničí. Táto predtucha sa v podobe neznámeho prírodného úkazu vyplnila v čase, keď loď súperila o úlovky s konkurenčnou anglickou loďou Repton.

Ďalšie informácie

Verne Jules
Žánre

Beletria > próza svetová
Detská literatúra > násťročný čitateľ
Dobrodružná literatúra > verneovky
Dobrodružná literatúra > vydania po roku '48

Krajina autora Francúzsko
Storočie autora 19.st.
Podpis
Vydavateľstvo Mladé letá
Edícia Knihy J. Verna
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1985
Náklad 56000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Štetinová Viera
Ilustrácie Veselý Milan
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 151
Stav opotrebovaný, bez pečiatok a vpisov, zvlnené stránky celého knižného bloku, chýbajúci prebal (cena zohľadňuje stav)
Anotácia pre čitateľov od 11 rokov, prvé vydanie; Dej knihy sa odohráva na francúzskej veľrybárskej lodi Svätý Enoch, ktorej plavby sa ako svojej poslednej zúčastnil starý debnár Jean-Marie Cabidoulin. Cabidoulin bol však samá povera a postupne zdemoralizoval celú posádku svojím presvedčením, že loď sa stretne s obrovským morským netvorom, ktorý ju zničí. Táto predtucha sa v podobe neznámeho prírodného úkazu vyplnila v čase, keď loď súperila o úlovky s konkurenčnou anglickou loďou Repton.
Skladové číslo001921
morska obluda

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo