SVETÁK - Steel Danielle - Antikvariát Starý svet

SVETÁK

Product Description

Žiť v manželstve so šikovným, charizmatickým, no nepredvídateľným manželom Blakom bolo pre Maxine hotové dobrodružstvo. Vedel zarobiť milióny a preslávil sa ako úspešný podnikateľ, no má jednu zlú vlastnosť – na prvé miesto kladie prácu a zábavu, až potom rodinu. Jeho manželka to napokon nevydrží a požiada o rozvod. S Blakom však ďalej zostanú priatelia. Jej bývalý manžel občas navštevuje deti, v lete požičiava rodine jachtu, ale sám sa najradšej túla po svete a zabáva sa s krásnymi mladými ženami. Maxine zatiaľ na Manhattane vychováva ich tri deti a naplno sa venuje svojej práci psychiatričky detí a mladistvých. A zrazu sa všetko zmení… Maxine sa jedného dňa zaľúbi do lekára, ktorý je presný opak Blaka – spoľahlivý a zodpovedný.
Bývalý manžel ju požiada o pomoc pri likvidácii následkov zemetrasenia v Maroku. Maxine mu ochotne vyhovie, a keď vidí, ako sa bezstarostný playboy zmenil na súcitného a zodpovedného muža, vynárajú sa jej v mysli otázky, na ktoré sa bojí odpovedať… A niektoré si radšej ani nekladie. Koniec koncov, chystá sa vydať za Charlesa. A jej tri deti tým veru nie sú nadšené…; druhé vydanie (Kiosk Edition)

Ďalšie informácie

Steel Danielle
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar / Liber Novus
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2015
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Chovanová Tamara
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - menší (17 - 18,5cm)
Počet strán 303
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Žiť v manželstve so šikovným, charizmatickým, no nepredvídateľným manželom Blakom bolo pre Maxine hotové dobrodružstvo. Vedel zarobiť milióny a preslávil sa ako úspešný podnikateľ, no má jednu zlú vlastnosť – na prvé miesto kladie prácu a zábavu, až potom rodinu. Jeho manželka to napokon nevydrží a požiada o rozvod. S Blakom však ďalej zostanú priatelia. Jej bývalý manžel občas navštevuje deti, v lete požičiava rodine jachtu, ale sám sa najradšej túla po svete a zabáva sa s krásnymi mladými ženami. Maxine zatiaľ na Manhattane vychováva ich tri deti a naplno sa venuje svojej práci psychiatričky detí a mladistvých. A zrazu sa všetko zmení... Maxine sa jedného dňa zaľúbi do lekára, ktorý je presný opak Blaka – spoľahlivý a zodpovedný. Bývalý manžel ju požiada o pomoc pri likvidácii následkov zemetrasenia v Maroku. Maxine mu ochotne vyhovie, a keď vidí, ako sa bezstarostný playboy zmenil na súcitného a zodpovedného muža, vynárajú sa jej v mysli otázky, na ktoré sa bojí odpovedať... A niektoré si radšej ani nekladie. Koniec koncov, chystá sa vydať za Charlesa. A jej tri deti tým veru nie sú nadšené...; druhé vydanie (Kiosk Edition)
Skladové číslo001958

Ukážky knihy

svetak1
svetak – danielle steel

210

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo