ŠESŤ ROKOV PRI VATIKÁNE - Sidor Karol - Antikvariát Starý svet

ŠESŤ ROKOV PRI VATIKÁNE

Product Description

druhé vydanie prichystal Jozef M. Rydlo – Memoáre vyslanca Slovenskej republiky pri Svätej stolici v rokoch 1939 – 1945 približujú jeden úsek slovenskej diplomatickej histórie a osvetľujú mnohé dobové udalosti a súvislosti. Ide o prácu vysokej historickej ceny, ktorej čas nijako neubral, ale skôr pridal na hodnote. Osobitne, ak je ich vydanie obohatené o štúdie popredných súčasných historikov k danej problematike a rozsiahlu dokumentografickú prílohu. Kniha má tak predpoklady osloviť odborníkov špecializujúcich sa na danú problematiku, ale aj širšiu verejnosť, keďže je napísaná čítavým žurnalistickopopisným spôsobom, v ktorom bol autor vynikajúcim majstrom.

Ďalšie informácie

Sidor Karol
Žánre

História > dejiny slovenské
História > dejiny 20. storočia
Literatúra faktu > pamäte & memoáre

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Libri Historiae
Edícia Libri Historiae Slovaciae - Memoriae
Zväzok v edícii 2.
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2012
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie čiernobiele fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 480
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia druhé vydanie prichystal Jozef M. Rydlo - Memoáre vyslanca Slovenskej republiky pri Svätej stolici v rokoch 1939 – 1945 približujú jeden úsek slovenskej diplomatickej histórie a osvetľujú mnohé dobové udalosti a súvislosti. Ide o prácu vysokej historickej ceny, ktorej čas nijako neubral, ale skôr pridal na hodnote. Osobitne, ak je ich vydanie obohatené o štúdie popredných súčasných historikov k danej problematike a rozsiahlu dokumentografickú prílohu. Kniha má tak predpoklady osloviť odborníkov špecializujúcich sa na danú problematiku, ale aj širšiu verejnosť, keďže je napísaná čítavým žurnalistickopopisným spôsobom, v ktorom bol autor vynikajúcim majstrom.
Skladové číslo006306

Ukážky knihy

sest rokov pri vatikane – antikvariat stary svetsest rokov pri vatikane – antikvariat stary svet 1sest rokov pri vatikane – antikvariat stary svet 2sest rokov pri vatikane – antikvariat stary svet 3
sest rokov pri vatikane

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo