POĎ SA HRAŤ - Ripoll Oriol - Antikvariát Starý svet

POĎ SA HRAŤ

100 hier z celého sveta

Product Description

Súbor hier detí z celého sveta vám poskytne kvalitnú zábavu po celý rok.
• Zahráte sa viac ako 100 hier! Môžete sa ich hrať v miestnosti i na dvore či v parku, s priateľmi i osamote. Nájdete tu množstvo zábavy pri tichých stolných hrách, ale i v divých naháňačkách.
• A cez hry sa všeličo naučíte aj o rozličných krajinách, v ktorých sa pre nás neznáme hry hrávajú.
• Spoznáte rôzne obmeny hier ako naháňačka – napríklad hra včelí plást z El Salvadoru alebo havranie vajcia z Thajska, ale aj množstvo iných tímových či loptových hier alebo hier s guľkami.
• K hrám budete potrebovať iba bežne dostupné veci – kriedu, kocky, podpätky, loptu, mince, nálepky, guľky, kostičky alebo hracie karty.
• Užijete si zábavu na multikultúrnej úrovni cez prestávku v učení, počas osláv alebo posední, počas dlhej cesty autom alebo v chmúrne daždivé dni!
• Zdokonalíte si sociálne a intelektuálne zručnosti, zemepisné vedomosti, pohotovosť a telesnú zdatnosť.

Ďalšie informácie

Ripoll Oriol
Žánre

Detská literatúra > náučná & encyklopédie
Národopis / Ľudová kultúra / Remeslá > tradície & zvyky & obyčaje
Populárno-náučná všehochuť (varia) > hobby rôzne

Krajina autora Španielsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2010
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Šikulová Elena
Ilustrácie Curto Rosa María
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 4° Quarto - m (25 - 30cm)
Počet strán 126
Stav dobrý až mierne opotrebovaný, bez pečiatok, výraznejšie venovanie farebným perom na patitule, občas vpisy perom (fajky pri pravdepodobne obľúbených hrách býv. majiteľa)
Anotácia Súbor hier detí z celého sveta vám poskytne kvalitnú zábavu po celý rok. • Zahráte sa viac ako 100 hier! Môžete sa ich hrať v miestnosti i na dvore či v parku, s priateľmi i osamote. Nájdete tu množstvo zábavy pri tichých stolných hrách, ale i v divých naháňačkách. • A cez hry sa všeličo naučíte aj o rozličných krajinách, v ktorých sa pre nás neznáme hry hrávajú. • Spoznáte rôzne obmeny hier ako naháňačka – napríklad hra včelí plást z El Salvadoru alebo havranie vajcia z Thajska, ale aj množstvo iných tímových či loptových hier alebo hier s guľkami. • K hrám budete potrebovať iba bežne dostupné veci – kriedu, kocky, podpätky, loptu, mince, nálepky, guľky, kostičky alebo hracie karty. • Užijete si zábavu na multikultúrnej úrovni cez prestávku v učení, počas osláv alebo posední, počas dlhej cesty autom alebo v chmúrne daždivé dni! • Zdokonalíte si sociálne a intelektuálne zručnosti, zemepisné vedomosti, pohotovosť a telesnú zdatnosť.
Skladové číslo007243

Ukážky knihy

pod sa hrat – 100 hier z celeho sveta – antikvariat stary svetpod sa hrat – 100 hier z celeho sveta – antikvariat stary svet 1
pod sa hrat – 100 hier z celeho sveta

570

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo