PŘEHLED UŽITÉ MATEMATIKY - Rektorys K. a kol - Antikvariát Starý svet

PŘEHLED UŽITÉ MATEMATIKY

Product Description

Kniha je určena nejen matematikům, ale také (a to především) konzomentům matematiky, zejména inženýrům a přírodovědcům. Podává přehled pojmů, výsledků, metod a vzorců z prakticky všech matematických oborů používaných v aplikacích, od elementární aritmetiky a algebry přes geometrii a diferenciální a integrální počet k diferenciálním a integrálním rovnicím.Dílo představuje malou knihovnu aplikované matematiky.; Prof. RNDr. Karel Rektorys, DrSc. byl významný český matematik 20. století, který většinu svého života působil na Stavební fakultě ČVUT v Praze.; prvé vydanie , 1140 strán, 404 obrázkov

Ďalšie informácie

Rektorys Karel a kolektív
Žánre

Prírodné vedy > matematika
Učebnice

Krajina autora Česko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Státní nakladatelství technické literatury
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Praha
Rok vydania 1963
Náklad 10200
Prvé vydanie
Jazyk český
Preklad pôvodný text
Ilustrácie grafy, tabuľky, vzorce
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 1140
Stav dobrý, vpis perom (podpis býv. majiteľa) na titulnom liste, bez pečiatok, opotrebovaný, podlepený prebal
Anotácia Kniha je určena nejen matematikům, ale také (a to především) konzomentům matematiky, zejména inženýrům a přírodovědcům. Podává přehled pojmů, výsledků, metod a vzorců z prakticky všech matematických oborů používaných v aplikacích, od elementární aritmetiky a algebry přes geometrii a diferenciální a integrální počet k diferenciálním a integrálním rovnicím.Dílo představuje malou knihovnu aplikované matematiky.; Prof. RNDr. Karel Rektorys, DrSc. byl významný český matematik 20. století, který většinu svého života působil na Stavební fakultě ČVUT v Praze.; prvé vydanie , 1140 strán, 404 obrázkov
Skladové číslo008683

Ukážky knihy

prehled uzite matematiky – antikvariat stary svet
prehled uzite matematiky

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť