BERIEM SI ŤA - Quicková Amanda - Antikvariát Starý svet

BERIEM SI ŤA

Product Description

vlatné meno autorky Jayne Ann Krentz ;anotácia: Energická vdova Beatrice požiada Lea Moncresta, ktorý má povesť čudáka, o pomoc pri pátraní po stratených vzácnych prsteňoch. Leo súhlasí, lebo od začiatku mu je jasné, že Beatrice je zvláštna žena, ktorá ho síce rozčuľuje, ale rozhodne sa pri nej nenudí. Leo zase Beatrice fascinuje, lebo jej pripomína hrdinov románov, ktoré píše pod pseudonymom. Dobrodružné pátranie a nebezpečné situácie len posiľňujú vášnivý vzťah, ktorý medzi nimi vzplanie a rozhorí sa trvácnou láskou…

Ďalšie informácie

Quicková Amanda
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2001
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Hažírová Erika
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 300
Stav dobrý, vpis perom (meno býv. majiteľky) na prednej predsádke, bez pečiatok
Anotácia vlatné meno autorky Jayne Ann Krentz ;anotácia: Energická vdova Beatrice požiada Lea Moncresta, ktorý má povesť čudáka, o pomoc pri pátraní po stratených vzácnych prsteňoch. Leo súhlasí, lebo od začiatku mu je jasné, že Beatrice je zvláštna žena, ktorá ho síce rozčuľuje, ale rozhodne sa pri nej nenudí. Leo zase Beatrice fascinuje, lebo jej pripomína hrdinov románov, ktoré píše pod pseudonymom. Dobrodružné pátranie a nebezpečné situácie len posiľňujú vášnivý vzťah, ktorý medzi nimi vzplanie a rozhorí sa trvácnou láskou...
Skladové číslo008357
beriem si ta – quick

300

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť