PŠENIČNÝ MOZOG RECEPTY - Perlmutter D. - Antikvariát Starý svet

PŠENIČNÝ MOZOG RECEPTY

Vyše 150 bezlepkových receptov, ktoré vám zmenia život a zlepšia zdravie

Product Description

Kniha Pšeničný mozog priniesla do uvažovania o zdraví skutočnú revolúciu. Autor v nej opísal devastujúce účinky pšenice, cukru a všeobecne sacharidov na mozog a zároveň upozornil na to, ako konzumáciou správnych potravín môžeme už v krátkom čase, ale aj trvalo na celý zvyšok života, zásadne ovplyvniť fungovanie svojho mozgu.

V knihe Pšeničný mozog – Recepty nájdete v nej viac ako 150 vynikajúcich návodov na prípravu jedál, ktoré udržia váš mozog bdelý a telo zdravé a zároveň výrazne znížia riziko Alzheimerovej choroby, depresie, ADHD a epilepsie (a pomôžu aj s ich liečbou). Okrem toho vás zbavia bežných každodenných ťažkostí, ako sú chronické bolesti hlavy, nespavosť, úzkosť a „starecká zábudlivosť“. Jedlá, pripravené podľa týchto receptov, sú zdravé, chutné a ich príprava je jednoduchá. Vďaka nim bude aj váš prechod na život bez lepku jednoduchý, plynulý a bez stresu.
Vyskúšajte niektorú z mnohých možností každého denného jedla a celkom určite im neodoláte a už navždy sa stanú súčasťou vašej kuchyne. A navyše vám ešte pomôžu zbaviť telo závislosti od sacharidov, vylúčiť zo stravy lepok, eliminovať chuť na sladké, ale tiež spoznať zdravé tuky aj vhodné suroviny, s ktorými prežijete život plný zdravia a energie.

Ďalšie informácie

Perlmutter David
Žánre

Gastronómia / Domácnosť > kuchárky (gastronómia)
Medicína / Zdravie > výživa & diéty

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Aktuell
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2015
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Jánska Zuzana
Ilustrácie farebné fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 328
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, kniha nemá prebal
Anotácia Kniha Pšeničný mozog priniesla do uvažovania o zdraví skutočnú revolúciu. Autor v nej opísal devastujúce účinky pšenice, cukru a všeobecne sacharidov na mozog a zároveň upozornil na to, ako konzumáciou správnych potravín môžeme už v krátkom čase, ale aj trvalo na celý zvyšok života, zásadne ovplyvniť fungovanie svojho mozgu. V knihe Pšeničný mozog – Recepty nájdete v nej viac ako 150 vynikajúcich návodov na prípravu jedál, ktoré udržia váš mozog bdelý a telo zdravé a zároveň výrazne znížia riziko Alzheimerovej choroby, depresie, ADHD a epilepsie (a pomôžu aj s ich liečbou). Okrem toho vás zbavia bežných každodenných ťažkostí, ako sú chronické bolesti hlavy, nespavosť, úzkosť a „starecká zábudlivosť“. Jedlá, pripravené podľa týchto receptov, sú zdravé, chutné a ich príprava je jednoduchá. Vďaka nim bude aj váš prechod na život bez lepku jednoduchý, plynulý a bez stresu. Vyskúšajte niektorú z mnohých možností každého denného jedla a celkom určite im neodoláte a už navždy sa stanú súčasťou vašej kuchyne. A navyše vám ešte pomôžu zbaviť telo závislosti od sacharidov, vylúčiť zo stravy lepok, eliminovať chuť na sladké, ale tiež spoznať zdravé tuky aj vhodné suroviny, s ktorými prežijete život plný zdravia a energie.
Skladové číslo008744

Ukážky knihy

psenicny mozog – recepty – antikvariat stary svet
psenicny mozog – recepty

1270

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo