KACÍR - Parrisová S. J. - Antikvariát Starý svet

KACÍR

Product Description

Historický thriller. Anglicko, rok 1583. Krajina sa zmieta strachom a podozrievavosťou, zároveň je však bezpečným úkrytom pre mnícha na úteku. Giordano Bruno, ktorý hlása prevratné astronomické učenie, uteká pred inkvizíciou pod ochranné krídla Alžbety I. a spriatelí sa s Francisom Walsinghamom, hlavným prenasledovateľom a zaprisahaným nepriateľom katolíckych buričov. Bruna s tajnou úlohou vysielajú na Oxfordskú univerzitu, do hniezda katolíckeho odboja, kde chce nájsť staroveký rukopis, v ktorom sú obsiahnuté mocné tajomstvá, schopné zničiť kresťanstvo. Čoskoro ho zatiahnu do intríg akademických kruhov a krážov prekrásnej mladej ženy. Pokojným životom na fakulte však otrasie séria surových, premyslených vrážd, ktoré obviňujú obete z kacírskych myšlienok. V honbe za neúprosným vrahom Bruno v temných uličkách Oxfordu pochopí, že ani múdry človek niekedy nevie rozlíšiť pravdu od lži. Niektorí sú však pre ňu ochotní aj zabiť…; S.J.Parrisová, vlastním jménem Stephanie Merritová

Ďalšie informácie

Parrisová S. J.
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora Anglicko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2011
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Kopecký Miroslav
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 343
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Historický thriller. Anglicko, rok 1583. Krajina sa zmieta strachom a podozrievavosťou, zároveň je však bezpečným úkrytom pre mnícha na úteku. Giordano Bruno, ktorý hlása prevratné astronomické učenie, uteká pred inkvizíciou pod ochranné krídla Alžbety I. a spriatelí sa s Francisom Walsinghamom, hlavným prenasledovateľom a zaprisahaným nepriateľom katolíckych buričov. Bruna s tajnou úlohou vysielajú na Oxfordskú univerzitu, do hniezda katolíckeho odboja, kde chce nájsť staroveký rukopis, v ktorom sú obsiahnuté mocné tajomstvá, schopné zničiť kresťanstvo. Čoskoro ho zatiahnu do intríg akademických kruhov a krážov prekrásnej mladej ženy. Pokojným životom na fakulte však otrasie séria surových, premyslených vrážd, ktoré obviňujú obete z kacírskych myšlienok. V honbe za neúprosným vrahom Bruno v temných uličkách Oxfordu pochopí, že ani múdry človek niekedy nevie rozlíšiť pravdu od lži. Niektorí sú však pre ňu ochotní aj zabiť...; S.J.Parrisová, vlastním jménem Stephanie Merritová
Skladové číslo006499
kacir – parrisova

700

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť