CHLAPI NA ZBLÁZNENIE - Ondriová Ivana - Antikvariát Starý svet

CHLAPI NA ZBLÁZNENIE

Product Description

Čo sa stane, keď sa do života dvoch mladých, zamilovaných ľudí zapletie niekto ďalší? A to doslova tajfún, čo všetko obráti hore nohami a zanechá po sebe doslova spúšť? V rodine, vo vzťahoch, v srdci…
Mladá, bláznivá Kristína to zistí v okamihu, keď sa zoznámi s bratom svojho milovaného Lea, s akýmsi tajomným svetobežníkom Markom Weberom, ktorý sa po dlhých rokoch objaví opäť doma. Kristína najskôr verí, že ten zvláštny muž prišiel svoju rodinu ozaj pozvať na svadbu s neznámou Miou, ktorú toľko spomína. Lenže Marek Weber a sa vôbec nejaví ako budúci ženáč… A tiež nie ako milovaný brat… či nebodaj slušný budúci švagor. Marek Weber je až príliš nebezpečný a bezočivý… A napokon pre Kristínu aj neodolateľný!

Ďalšie informácie

Ondriová Ivana
Žánre

Beletria > próza slovenská & česká
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Motýľ
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2014
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 247
Stav dobrý, bez pečiatok, vpisov, či výraznejších poškodení; kniha nemá prebal
Anotácia Čo sa stane, keď sa do života dvoch mladých, zamilovaných ľudí zapletie niekto ďalší? A to doslova tajfún, čo všetko obráti hore nohami a zanechá po sebe doslova spúšť? V rodine, vo vzťahoch, v srdci... Mladá, bláznivá Kristína to zistí v okamihu, keď sa zoznámi s bratom svojho milovaného Lea, s akýmsi tajomným svetobežníkom Markom Weberom, ktorý sa po dlhých rokoch objaví opäť doma. Kristína najskôr verí, že ten zvláštny muž prišiel svoju rodinu ozaj pozvať na svadbu s neznámou Miou, ktorú toľko spomína. Lenže Marek Weber a sa vôbec nejaví ako budúci ženáč... A tiež nie ako milovaný brat... či nebodaj slušný budúci švagor. Marek Weber je až príliš nebezpečný a bezočivý... A napokon pre Kristínu aj neodolateľný!
Skladové číslo007180
chlapi na zblaznenie

700

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo