HVIEZDA NOCI - Noël Alyson - Antikvariát Starý svet

HVIEZDA NOCI

Nesmrteľní

Product Description

Piate pokračovanie úspešnej série. (zatiaľ vyšlo 6 dielov: Navždy. Modrý mesiac. Krajina tieňov. Temný plameň. Hviezda noci, Nesmrteľní); anotácia k tomuto dielu: Všetci máme tajomstvá, o ktorých by nikto nemal vedieť. Keď sa Ever dozvie, že Damen pred ňou niečo tají, musí za každú cenu zistiť, o čo ide. Ich spoločná minulosť už nie je taká ružová, ako si ju predstavovala. Iba Damen si pamätá, čo spolu prežili. No len dovtedy, kým sa Ever nedozvie od pomstychtivého priateľa o Damenovom tajomstve, ktoré ju môže vlákať do náručia niekoho iného.

Ďalšie informácie

Noël Alyson
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovart
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2012
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Feriancová Paulína
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 302
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, veľmi mierne estetické poškodenie v podobe odretých spodných rohov knižných dosiek (viď foto), chýbajúci prebal
Anotácia Piate pokračovanie úspešnej série. (zatiaľ vyšlo 6 dielov: Navždy. Modrý mesiac. Krajina tieňov. Temný plameň. Hviezda noci, Nesmrteľní); anotácia k tomuto dielu: Všetci máme tajomstvá, o ktorých by nikto nemal vedieť. Keď sa Ever dozvie, že Damen pred ňou niečo tají, musí za každú cenu zistiť, o čo ide. Ich spoločná minulosť už nie je taká ružová, ako si ju predstavovala. Iba Damen si pamätá, čo spolu prežili. No len dovtedy, kým sa Ever nedozvie od pomstychtivého priateľa o Damenovom tajomstve, ktoré ju môže vlákať do náručia niekoho iného.
Skladové číslo005333
hviezda noci

680

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo