SPECIÁLNÍ OPERACE - McRaven William H. - Antikvariát Starý svet

SPECIÁLNÍ OPERACE

Teorie a praxe speciálních bojových operací naší doby

Product Description

Teorie a praxe speciálních bojových operací naší doby. Jak může malá skupina vojáků zaútočit na početnějšího protivníka, který ji očekává v opevněném obranném postavení, a přesto mít naději na úspěch? Právě o tom pojednává kniha Speciální operace. Zdánlivě nemožné akce jsou každodenním chlebem amerických SEAL, britských Zelených baretů nebo ruských Specnaz. Kniha vám odhalí tajemství úspěchu těchto elitních jednotek, jímž jsou rychlý průnik na cíl a relativní převaha. Autor od roku 1978 sloužil v jednotce speciálních operací SEAL Námořnictva Spojených států a v současnosti je velitelem SEAL 3 v Coronadu v Kalifornii.V letech 2008-2011 byl velitelem United States Joint Special Operations Command a v letech 2011-2014 působil jako vrchní velitel United States Special Operations Command.; prvé vydanie

Ďalšie informácie

McRaven William H.
Žánre

História > dejiny európske
História > dejiny mimoeurópske
História > dejiny 20. storočia
Literatúra faktu > nezaradená faktografia
Vojenská literatúra / Zbrane > iné vojnové konflikty
Vojenská literatúra / Zbrane > nezaradené

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Books
Edícia Jota Military
Zväzok v edícii 42.
Miesto vydania Brno
Rok vydania 1999
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk český
Preklad Doležel Pavel
Ilustrácie mapy, náčrty
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 400
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Teorie a praxe speciálních bojových operací naší doby. Jak může malá skupina vojáků zaútočit na početnějšího protivníka, který ji očekává v opevněném obranném postavení, a přesto mít naději na úspěch? Právě o tom pojednává kniha Speciální operace. Zdánlivě nemožné akce jsou každodenním chlebem amerických SEAL, britských Zelených baretů nebo ruských Specnaz. Kniha vám odhalí tajemství úspěchu těchto elitních jednotek, jímž jsou rychlý průnik na cíl a relativní převaha. Autor od roku 1978 sloužil v jednotce speciálních operací SEAL Námořnictva Spojených států a v současnosti je velitelem SEAL 3 v Coronadu v Kalifornii.V letech 2008-2011 byl velitelem United States Joint Special Operations Command a v letech 2011-2014 působil jako vrchní velitel United States Special Operations Command.; prvé vydanie
Skladové číslo008587

Ukážky knihy

specialni operace – mcraven – antikvariat stary svetspecialni operace – mcraven – antikvariat stary svet 1
specialni operace – mcraven

650

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť