FALOŠNÉ SĽUBY - Martinová Kat - Antikvariát Starý svet

FALOŠNÉ SĽUBY

Product Description

Mladá šľachtičná Elizabeth Woolcotová je zverenkyňa Nicholasa Warringa, Hriešneho grófa z Ravenworthu. Po otcovej smrti ju ohrozuje krutý a nenásytný gróf Oliver Bascomb, posadnutý jej krásou a odhodlaný za každú cenu oženiť sa s ňou. Dievčina žiada o pomoc a ochranu Nicholasa, hoci sa trochu obáva jeho zlej povesti, keďže kedysi zabil Bascombovho brata, lebo zviedol a ublížil jeho sestre Maggie. Elizabeth stelesňuje všetko, po čom kedysi Nicholas túžil – nehu, materinskosť, ženskú zraniteľnosť i silu zároveň. Sľúbi jej, že ju pred Bascombom ochráni a nájde jej vhodného manžela. Ale proti jeho snahám stojí túžba osamelého muža po ozajstnej láske, rodine, deťoch. Nájde Elizabeth v náručí Hriešneho grófa to, po čom túži? Dodrží gróf svoj sľub?

Ďalšie informácie

Martinová Kat
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2003
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Melcerová Jana
Ilustrácie Fabianová Viera (cover)
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 319
Stav dobrý, bez pečiatok, malý vpis perom (meno býv. majiteľky) na predsádke, veľmi mierne zošikmený chrbát
Anotácia Mladá šľachtičná Elizabeth Woolcotová je zverenkyňa Nicholasa Warringa, Hriešneho grófa z Ravenworthu. Po otcovej smrti ju ohrozuje krutý a nenásytný gróf Oliver Bascomb, posadnutý jej krásou a odhodlaný za každú cenu oženiť sa s ňou. Dievčina žiada o pomoc a ochranu Nicholasa, hoci sa trochu obáva jeho zlej povesti, keďže kedysi zabil Bascombovho brata, lebo zviedol a ublížil jeho sestre Maggie. Elizabeth stelesňuje všetko, po čom kedysi Nicholas túžil – nehu, materinskosť, ženskú zraniteľnosť i silu zároveň. Sľúbi jej, že ju pred Bascombom ochráni a nájde jej vhodného manžela. Ale proti jeho snahám stojí túžba osamelého muža po ozajstnej láske, rodine, deťoch. Nájde Elizabeth v náručí Hriešneho grófa to, po čom túži? Dodrží gróf svoj sľub?
Skladové číslo008350
falosne sluby

480

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť