OZYRISOV DENNÍK - Marshall Matúš - Antikvariát Starý svet

OZYRISOV DENNÍK

Product Description

Stretli ste už vo svojom okolí hendikepované dieťa? Malo zvláštny pohľad, však? A možno bolo presne také výnimočné ako malý Matúš. Chlapček, ktorý svojím narodením spôsobil veľa radosti, ktoré však čoskoro vystriedali slzy horkosti. Napriek všetkému sa odmalička nevzdával, vyhral “boj” so smrťou a bolo mu súdené žiť… Ukázať ľuďom, no predovšetkým sebe, aká je jeho skutočná hodnota. Prejsť “polovicu” sveta a v jeden deň objaviť pod kopou kníh “kľúč” k naplneniu všetkých prianí – hovoriaci denník. Denník “astebrama” Ozyrisa, ktorý ho povedie na jeho ceste, pretože práve utiahnutého Matúša Martinka predurčil “osud” na to, aby zasadol na stolec kráľa snov…

Ďalšie informácie

Marshall Matúš
Žánre

Detská literatúra > nezaradená
Knihy s podpisom

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Kristína Rybárová - Agentúra K
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Košice
Rok vydania 2006
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Čepek Tomáš
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 111
Stav dobrý, bez pečiatok s datovaným VENOVANÍM A PODPISOM AUTORA
Anotácia Stretli ste už vo svojom okolí hendikepované dieťa? Malo zvláštny pohľad, však? A možno bolo presne také výnimočné ako malý Matúš. Chlapček, ktorý svojím narodením spôsobil veľa radosti, ktoré však čoskoro vystriedali slzy horkosti. Napriek všetkému sa odmalička nevzdával, vyhral "boj" so smrťou a bolo mu súdené žiť... Ukázať ľuďom, no predovšetkým sebe, aká je jeho skutočná hodnota. Prejsť "polovicu" sveta a v jeden deň objaviť pod kopou kníh "kľúč" k naplneniu všetkých prianí - hovoriaci denník. Denník "astebrama" Ozyrisa, ktorý ho povedie na jeho ceste, pretože práve utiahnutého Matúša Martinka predurčil "osud" na to, aby zasadol na stolec kráľa snov...
Skladové číslo008314
ozyrisov dennik

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť