MÔJ PRÍBEH Z HÁREMU - Lauren Jillian - Antikvariát Starý svet

MÔJ PRÍBEH Z HÁREMU

Product Description

debut americkej autorky – Tisíc a jedna noc v posteli brunejského sultána – Autobiografický príbeh mladého dievčaťa, ktoré „zbieranie životných skúseností“ zaveje až do moderného háremu. Obrovské sumy peňazí, drahé šperky, bezstarostný život, ale aj súperenie o priazeň brunejského sultána na exotickom Borneu. Spoveď luxusnej prostitútky. Môže vás lákať, môže sa vám hnusiť, no nemôžete ju ignorovať!

Jill vyrastá ako adoptovaná dcéra v priemernej americkej rodine. Konflikty s otcom a nepokojná povaha ju ženú preč z domu, už v tínedžerskom veku začne pracovať ako tanečnica v kluboch a striptérka, neodmietne ani ponuku ísť robiť „spoločníčku“ bohatému mužovi na opačný koniec sveta. Tým mužom je princ z Bruneja, exotickej krajiny na ostrove Borneo. Jill sa spolu s desiatkami ďalších dievčat z celého sveta stane súčasťou jeho moderného háremu plného luxusu a monitorovaného kamerami. Nevyhne sa však ani súboju jednotlivých spoločníčok o princovu priazeň. Po roku sa Jill vracia z atraktívneho prostredia východnej Ázie do bežného života v Amerike, aklimatizuje sa však len ťažko. Pokúša sa o kariéru herečky, pátra po svojich skutočných rodičoch, otehotnie s mužom, ktorý ju nemiluje…

Exotický príbeh ženy, ktorá nič vo svojom živote neľutuje.

Ďalšie informácie

Lauren Jillian
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Evitapress
Edícia Svetovky
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2010
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Schmidtová Marcela
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 263
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia debut americkej autorky - Tisíc a jedna noc v posteli brunejského sultána - Autobiografický príbeh mladého dievčaťa, ktoré „zbieranie životných skúseností“ zaveje až do moderného háremu. Obrovské sumy peňazí, drahé šperky, bezstarostný život, ale aj súperenie o priazeň brunejského sultána na exotickom Borneu. Spoveď luxusnej prostitútky. Môže vás lákať, môže sa vám hnusiť, no nemôžete ju ignorovať! Jill vyrastá ako adoptovaná dcéra v priemernej americkej rodine. Konflikty s otcom a nepokojná povaha ju ženú preč z domu, už v tínedžerskom veku začne pracovať ako tanečnica v kluboch a striptérka, neodmietne ani ponuku ísť robiť „spoločníčku“ bohatému mužovi na opačný koniec sveta. Tým mužom je princ z Bruneja, exotickej krajiny na ostrove Borneo. Jill sa spolu s desiatkami ďalších dievčat z celého sveta stane súčasťou jeho moderného háremu plného luxusu a monitorovaného kamerami. Nevyhne sa však ani súboju jednotlivých spoločníčok o princovu priazeň. Po roku sa Jill vracia z atraktívneho prostredia východnej Ázie do bežného života v Amerike, aklimatizuje sa však len ťažko. Pokúša sa o kariéru herečky, pátra po svojich skutočných rodičoch, otehotnie s mužom, ktorý ju nemiluje... Exotický príbeh ženy, ktorá nič vo svojom živote neľutuje.
Skladové číslo003680

Ukážky knihy

moj pribeh z haremu – antikvariat stary svet
moj pribeh z haremu

330

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo