Product Description
druhé vydanie receptov a postupov z tradičnej slovenskej zabíjačky, užitočná knižôčka, ktorá napriek svojej útlosti poskytuje relatívne bohatú faktografiu na danú tému
druhé vydanie receptov a postupov z tradičnej slovenskej zabíjačky, užitočná knižôčka, ktorá napriek svojej útlosti poskytuje relatívne bohatú faktografiu na danú tému
Žánre |
Gastronómia / Domácnosť > kuchárky (gastronómia) |
---|---|
Krajina autora | neuvedené |
Storočie autora | neuvedené |
Podpis | |
Vydavateľstvo | Osveta |
Edícia | Varíme moderne |
Zväzok v edícii | 10. |
Miesto vydania | Martin |
Rok vydania | 1981 |
Náklad | 25000 |
Prvé vydanie | |
Jazyk | slovenský |
Preklad | pôvodný text |
Ilustrácie | jedna čiernobiela kresba/schéma údiarne |
Obálka | |
Väzba | brožovaná (paperback) |
Formát | 12° Duodecimo (15 - 17cm) |
Počet strán | 64 |
Stav | dobrý, bez pečiatok a vpisov |
Anotácia | druhé vydanie receptov a postupov z tradičnej slovenskej zabíjačky, užitočná knižôčka, ktorá napriek svojej útlosti poskytuje relatívne bohatú faktografiu na danú tému |
Skladové číslo | 004829 |