Product Description
vysokoškolská učebnica pre VŠ poľnohospodárske; učebnia je písaná v slovenskom aj českom jazyku; prvé vydanie; názvy hlavných kapitol obsahu: 1. Biologický význam živín, 2. Príjem krmív a strávitelnosť živín, 3. Základy látkovej a energetickej bilancie, 4. Využitie krmív a ich hodnotenie, 5. Krmiva, 6. Konzervace pícnin. 7. Skladování krmiv, 8.Úprava krmiv, 9. Technika kŕmenia hospodárskych zvierat, 10. Výživa a kŕmenie hovädzieho dobytka. 11. Výživa a kŕmenie oviec, 12. Výživa a kŕmenie kôz, 13. Výživa a kŕmenie koní, 14. Výživa a kŕmenie ošípaných, 15. Výživa a kŕmenie hydiny, 16. Výživa a kŕmenie kožešinových zvířat, 17. Organizácia vedecky riadenej výživy zvierat, 18. Bilancovanie potreby krmív – kŕmny plán.