20. STOROČIE - STOROČIE SVETLA, STOROČIE TMY - Kováč Dušan

20. STOROČIE – STOROČIE SVETLA, STOROČIE TMY

Product Description

Publikácia je rozdelená na 7 častí. Toto členenie organicky vyplynulo z najdôležitejších udalostí na Slovensku, ale i v Európe, ktorej súčasťou sme vždy boli. Na začiatku každej časti je výberový prehľad najdôležitejších udalostí toho ktorého obdobia, a potom sa striedajú takmer beletristicky spracované príbehy s faktografickými, ktoré navyše veľmi vhodne dopĺňajú dokumenty najrozmanitejšieho charakteru. Obrazové dvojstrany sú nielen ďalším zdrojom informácií, ale i príjemným oživujúcim prvkom. Kniha je určená čitateľom od trinásť rokov a má veľmi dobré predpoklady stať sa pomocníkom učiteľov dejepisu na základných aj stredných školách.

Ďalšie informácie

Kováč Dušan
Žánre

Detská literatúra > náučná & encyklopédie
História > dejiny slovenské
História > dejiny 20. storočia

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Q 111
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2000
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie čiernobiele fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 208
Stav dobrý až veľmi dobrý, decentná pečiatka na signete i titulnom liste, bez vpisov
Anotácia Publikácia je rozdelená na 7 častí. Toto členenie organicky vyplynulo z najdôležitejších udalostí na Slovensku, ale i v Európe, ktorej súčasťou sme vždy boli. Na začiatku každej časti je výberový prehľad najdôležitejších udalostí toho ktorého obdobia, a potom sa striedajú takmer beletristicky spracované príbehy s faktografickými, ktoré navyše veľmi vhodne dopĺňajú dokumenty najrozmanitejšieho charakteru. Obrazové dvojstrany sú nielen ďalším zdrojom informácií, ale i príjemným oživujúcim prvkom. Kniha je určená čitateľom od trinásť rokov a má veľmi dobré predpoklady stať sa pomocníkom učiteľov dejepisu na základných aj stredných školách.
Skladové číslo004868

Ukážky knihy

20 storocie – storocie svetla storocie temna – antikvariat stary svet20 storocie – storocie svetla storocie temna – antikvariat stary svet 120 storocie – storocie svetla storocie temna – antikvariat stary svet 220 storocie – storocie svetla storocie temna – antikvariat stary svet 3
20 storocie – storocie svetla storocie temna

720

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo