ZMLUVA PODĽA PAGANINIHO - Kepler Lars - Antikvariát Starý svet

ZMLUVA PODĽA PAGANINIHO

Product Description

Zmluva podľa Paganiniho je vzrušujúci kriminálny román, s ktorým Lars Kepler znova predstupuje pred čitateľa a ponúka mu nevšedný zážitok. Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej štokholmskej štvrti Östermalm. Izba, v ktorej zomrel, je však nezariadená. Ako sa teda obesil? V ten istý deň nájdu mŕtvu mladú ženu na jachte. Pľúca má plné brakickej vody, no oblečenie suché. Ako sa teda utopila na palube lode, čo pokojne brázdi pobrežné vody? Obe úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí…; Druhý diel série Joona Linna

Ďalšie informácie

Kepler Lars
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza svetová

Krajina autora Švédsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2011
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Bratová Mária
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 374
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok,vpisov, či poškodení
Anotácia Zmluva podľa Paganiniho je vzrušujúci kriminálny román, s ktorým Lars Kepler znova predstupuje pred čitateľa a ponúka mu nevšedný zážitok. Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej štokholmskej štvrti Östermalm. Izba, v ktorej zomrel, je však nezariadená. Ako sa teda obesil? V ten istý deň nájdu mŕtvu mladú ženu na jachte. Pľúca má plné brakickej vody, no oblečenie suché. Ako sa teda utopila na palube lode, čo pokojne brázdi pobrežné vody? Obe úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí...; Druhý diel série Joona Linna
Skladové číslo008378

Ukážky knihy

zmluva podla paganiniho – antikvariat stary svet
zmluva podla paganiniho

700

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť