kniha STRACH - Karika Jozef - Antikvariát Starý svet

STRACH

Product Description

Mysteriózny triler plný hrôzy. Vyhorený tridsiatnik sa po rokoch vracia do prímestskej štvrte na úpätí hory ukrývajúcej mrazivé tajomstvo – vo výnimočne studených zimách sa tam strácajú deti. Spolu s bývalou láskou a kamarátmi musí čeliť nielen zlomyseľnej sile, ale aj tieňom vlastnej minulosti. Všetky pády a sklamania, ktoré dovtedy zažil, sú ničím oproti peklu striehnucemu na miestach, kde vyrastal.

Autor bestsellerov Jozef Karika v hrôzostrašnom príbehu s nadprirodzenými prvkami prináša aj citlivé rozprávanie o tom, ako naše životy ovplyvňuje detstvo a všetko, čo sme ako deti zažili.

„Pri písaní mi nešlo iba o dynamický príbeh – chcel som čitateľom naservírovať aj poriadnu dávku strachu. Pokiaľ som po dopísaní kapitoly sám nespal pri zapnutom svetle, nebol som spokojný. Naopak, keď sa mi podarilo samého seba poriadne vydesiť, bral som to ako známku úspechu,“ prezrádza autor.

Ďalšie informácie

Karika Jozef
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza slovenská & česká

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2014
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 323
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok, vpisov, či poškodení
Anotácia Mysteriózny triler plný hrôzy. Vyhorený tridsiatnik sa po rokoch vracia do prímestskej štvrte na úpätí hory ukrývajúcej mrazivé tajomstvo – vo výnimočne studených zimách sa tam strácajú deti. Spolu s bývalou láskou a kamarátmi musí čeliť nielen zlomyseľnej sile, ale aj tieňom vlastnej minulosti. Všetky pády a sklamania, ktoré dovtedy zažil, sú ničím oproti peklu striehnucemu na miestach, kde vyrastal. Autor bestsellerov Jozef Karika v hrôzostrašnom príbehu s nadprirodzenými prvkami prináša aj citlivé rozprávanie o tom, ako naše životy ovplyvňuje detstvo a všetko, čo sme ako deti zažili. „Pri písaní mi nešlo iba o dynamický príbeh – chcel som čitateľom naservírovať aj poriadnu dávku strachu. Pokiaľ som po dopísaní kapitoly sám nespal pri zapnutom svetle, nebol som spokojný. Naopak, keď sa mi podarilo samého seba poriadne vydesiť, bral som to ako známku úspechu,“ prezrádza autor.
Skladové číslo008818
strach – karika

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo