KAŽDÝ TRAPAS SA POČÍTA - Jezerská Silvia - Antikvariát Starý svet

KAŽDÝ TRAPAS SA POČÍTA

Product Description

Pútavý a svieži príbeh o vzťahoch, ktoré nám motajú hlavu, ale hlavne o tom, že najdôležitejšie v živote každej z nás, je nájsť samú seba.

Román, Každý trapas sa počíta sa dostáva do knižnej podoby po veľkom úspechu na literárnom portály mamtalent.sk, kde pod pôvodným názvom Nespáliť mosty, zaznamenal obrovský ohlas čitateľov v podobe čítanosti a komentárov.

Tereza je slobodná, vtipná, inteligentná baba, ktorá trpí ponorkou zo svojho povolania. Je učiteľkou na základnej škole! Žije sama s mamou, ktorá sa motá vo svojom zidealizovanom svete a na ten jej hľadí s miernym nepochopením. Má fajn kamošku s troma podarenými detičkami a nenaplnenými spisovateľskými ambíciami a má Ondreja. Život s ním pripomína skôr prechádzku mínovým poľom ako alejou rozkvitnutých čerešní, ale Tereza je presvedčená, že takto je to správne. Až do chvíle, kým ju na jednej akcii, kam sa vyberie so svojou tínedžerskou zverenkyňou neosloví, jej dobre známy, mužský hlas: „Dúfal som, že ťa tu stretnem.“

Ďalšie informácie

Jezerská Silvia
Žánre

Beletria > próza slovenská & česká
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Meridiano-press
Edícia Moderné romány
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania neuvedené
Rok vydania 2016
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 255
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Pútavý a svieži príbeh o vzťahoch, ktoré nám motajú hlavu, ale hlavne o tom, že najdôležitejšie v živote každej z nás, je nájsť samú seba. Román, Každý trapas sa počíta sa dostáva do knižnej podoby po veľkom úspechu na literárnom portály mamtalent.sk, kde pod pôvodným názvom Nespáliť mosty, zaznamenal obrovský ohlas čitateľov v podobe čítanosti a komentárov. Tereza je slobodná, vtipná, inteligentná baba, ktorá trpí ponorkou zo svojho povolania. Je učiteľkou na základnej škole! Žije sama s mamou, ktorá sa motá vo svojom zidealizovanom svete a na ten jej hľadí s miernym nepochopením. Má fajn kamošku s troma podarenými detičkami a nenaplnenými spisovateľskými ambíciami a má Ondreja. Život s ním pripomína skôr prechádzku mínovým poľom ako alejou rozkvitnutých čerešní, ale Tereza je presvedčená, že takto je to správne. Až do chvíle, kým ju na jednej akcii, kam sa vyberie so svojou tínedžerskou zverenkyňou neosloví, jej dobre známy, mužský hlas: „Dúfal som, že ťa tu stretnem.“
Skladové číslo008627
kazdy trapas sa pocita

570

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť