TATRY Z OBLAKOV - Janiga Ladislav - Antikvariát Starý svet

TATRY Z OBLAKOV

Product Description

prvé vydanie, sprievodné texty v slovenskom, poľskom, nemeckom, maďarskom a anglickom jazyku; “Vážení čitatelia, moja nová kniha mapuje oblasti Vysokých, Západných, Belianskych i Polských Tatier a vychádza v piatich jazykových mutáciách. Na nasledujúcich stránkach knihy Vám ponúkam pohlady do tatranských dolín z vtáčej perspektívy, ktoré Vás bližšie oboznámia s krásami našich hôr a možnosťami, ktoré Vám umožnuje návštevný poriadok Tatranského národného parku a Tatrzanskiego Parku Narodowego.”; prvé vydanie pôvabnej knihy s kvalitnými fotografiami a vyznačenými turistických chodníkov; info o autorovi: Ladislav Janiga – popredný slovenský horolezec 60-tych rokov a ski-alpinista 70 rokov, horský vodca, fotograf, kameraman, profesionálny záchranár (1971 – 2006). Má vylezených viac ako 500 výstupov, niekoľko prvovýstupov, ako napr. Volia veža – južná stena (1962), pôsobil ako horolezec v mnohých horách sveta, úspešný reprezentant v skialpinistických pretekoch, držiteľ zlatého odznaku Horskej služby, strieborného odznaku James-u, najlepší športovec okresu Poprad v roku 1989, držiteľ mnohých ocenení a plakiet. Autor úspešného turistického sprievodcu Tatry z oblakov.

Ďalšie informácie

Janiga Ladislav
Žánre

Cestovný ruch / Turistika > bedekre (sprievodcovia)
Miestopis > národné parky
Miestopis > Slovensko
Obrazové publikácie
Príroda > horolezectvo & hory
Príroda > obrazové publikácie & beletria

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo neuvedené
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania neuvedené
Rok vydania 2004
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie farebné fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 198
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, maličké poškodenie (cca 0,4 cm) spodného rohu chrbátu (viď foto); súčasťou dve samostatné mapky
Anotácia prvé vydanie, sprievodné texty v slovenskom, poľskom, nemeckom, maďarskom a anglickom jazyku; "Vážení čitatelia, moja nová kniha mapuje oblasti Vysokých, Západných, Belianskych i Polských Tatier a vychádza v piatich jazykových mutáciách. Na nasledujúcich stránkach knihy Vám ponúkam pohlady do tatranských dolín z vtáčej perspektívy, ktoré Vás bližšie oboznámia s krásami našich hôr a možnosťami, ktoré Vám umožnuje návštevný poriadok Tatranského národného parku a Tatrzanskiego Parku Narodowego."; prvé vydanie pôvabnej knihy s kvalitnými fotografiami a vyznačenými turistických chodníkov; info o autorovi: Ladislav Janiga - popredný slovenský horolezec 60-tych rokov a ski-alpinista 70 rokov, horský vodca, fotograf, kameraman, profesionálny záchranár (1971 - 2006). Má vylezených viac ako 500 výstupov, niekoľko prvovýstupov, ako napr. Volia veža - južná stena (1962), pôsobil ako horolezec v mnohých horách sveta, úspešný reprezentant v skialpinistických pretekoch, držiteľ zlatého odznaku Horskej služby, strieborného odznaku James-u, najlepší športovec okresu Poprad v roku 1989, držiteľ mnohých ocenení a plakiet. Autor úspešného turistického sprievodcu Tatry z oblakov.
Skladové číslo006128

Ukážky knihy

tatry z oblakov – antikvariat stary svet
tatry z oblakov

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo