DAR A TAJOMSTVO - Ján Pavol II. - Antikvariát Starý svet

DAR A TAJOMSTVO

Päťdesiat rokov môjho kňazstva

Product Description

Pod názvom „Dar a tajomstvo“ pred 25 rokmi zverejnil prvý raz pápež svoje súkromné spomienky. Pre Jána Pavla II. (1978-2005) táto kniha, vydaná 15. novembra 1996, nebola prvým súkromným opusom. Dva roky predtým „mediálny pápež“ z Poľska v knihe rozhovorov odpovedal na aktuálne otázky o Cirkvi, duchu doby a nových výzvach. Pri príležitosti svojho zlatého kňazského jubilea, podnietený mnohými prosbami, pred 25 rokmi Ján Pavol II. konečne napísal o sebe: predovšetkým o svojej pohnutej ceste k duchovnej službe. (zdroj: lumen.sk)

Ďalšie informácie

Ján Pavol II.
Žánre

Literatúra faktu > pamäte & memoáre
Náboženstvo / Duchovné náuky > kresťanstvo

Krajina autora Poľsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Nové město
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1997
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Hučko Mikuláš
Ilustrácie Sobolewski Stanislaw
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 115
Stav dobrý, pečiatka na patitule, malý vpis perom na titulnom liste
Anotácia Pod názvom „Dar a tajomstvo“ pred 25 rokmi zverejnil prvý raz pápež svoje súkromné spomienky. Pre Jána Pavla II. (1978-2005) táto kniha, vydaná 15. novembra 1996, nebola prvým súkromným opusom. Dva roky predtým „mediálny pápež“ z Poľska v knihe rozhovorov odpovedal na aktuálne otázky o Cirkvi, duchu doby a nových výzvach. Pri príležitosti svojho zlatého kňazského jubilea, podnietený mnohými prosbami, pred 25 rokmi Ján Pavol II. konečne napísal o sebe: predovšetkým o svojej pohnutej ceste k duchovnej službe. (zdroj: lumen.sk)
Skladové číslo006465

Ukážky knihy

dar a tajomstvo – antikvariat stary svetdar a tajomstvo – antikvariat stary svet 1dar a tajomstvo – antikvariat stary svet 2
dar a tajomstvo

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo