MARIÁN HOSSA - Hossa Marián, Powers Scott - Antikvariát Starý svet

MARIÁN HOSSA

Moja cesta z Trenčína do Siene slávy

Product Description

Marián Hossa je trojnásobný víťaz Stanley Cupu, člen Sieni Slávy a jeho číslo 81 už nikdy neoblečie žiadny hráč v klube Chicago Blackhawks, kde je jeho dres vyvesený pod strechou slávnej United Centre. Dostala ho tam pracovitosť, skromnosť, hokejová elegancia a mimoriadne herné schopnosti. Berie fanúšikov na cestu začínajúcu v jeho detstve strávenom na Slovensku. Prevedie ich 19. hviezdnymi sezónami v NHL so Senators, Thrashers, Pengiuns, Red Wings a Blackhawks, ktoré zdôrazňujú tri zisky Stanley Cupu s Chicagom. Čitateľ sa dozvie o ambicióznych Mariánových plánoch pomôcť rodnému Trenčínu, o kožnom ochorení, ktoré ukončilo jeho kariéru, ale aj o jeho rodinnom živote. Kniha je doplnená o desiatky fotografií z Mariánovej osobnej zbierky, ktoré skvelo dotvárajú čítanie nie len pre hokejového fanúšika.

Ďalšie informácie

Hossa Marián, Powers Scott
Žánre

Literatúra faktu > pamäte & memoáre
Šport > šport ostatné

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Pink media
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania neuvedené
Rok vydania 2022
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Marec Samuel
Ilustrácie farebné fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 366
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok, vpisov, či poškodení
Anotácia Marián Hossa je trojnásobný víťaz Stanley Cupu, člen Sieni Slávy a jeho číslo 81 už nikdy neoblečie žiadny hráč v klube Chicago Blackhawks, kde je jeho dres vyvesený pod strechou slávnej United Centre. Dostala ho tam pracovitosť, skromnosť, hokejová elegancia a mimoriadne herné schopnosti. Berie fanúšikov na cestu začínajúcu v jeho detstve strávenom na Slovensku. Prevedie ich 19. hviezdnymi sezónami v NHL so Senators, Thrashers, Pengiuns, Red Wings a Blackhawks, ktoré zdôrazňujú tri zisky Stanley Cupu s Chicagom. Čitateľ sa dozvie o ambicióznych Mariánových plánoch pomôcť rodnému Trenčínu, o kožnom ochorení, ktoré ukončilo jeho kariéru, ale aj o jeho rodinnom živote. Kniha je doplnená o desiatky fotografií z Mariánovej osobnej zbierky, ktoré skvelo dotvárajú čítanie nie len pre hokejového fanúšika.
Skladové číslo008236
marian hossa moja cesta z trencina do siene slavy

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť