1222 METROV NAD MOROM - Holtová Anne - Antikvariát Starý svet

1222 METROV NAD MOROM

Product Description

Nórsky kriminálny román. Apokalyptická snehová víchrica uväzní v hoteli cestujúcich, ktorí prežili vykoľajenie vlaku pri Finse vo výške 1222 metrov nad morom. Kým vonku zúri orkán, vnútri sa vyhrocujú konflikty. Príčinou je nájdená mŕtvola muža, známeho a medializovaného farára Cata Hammera. Medzi nedobrovoľnými hosťami sa nachádza aj bývalá policajná vyšetrovateľka Hanne Wilhelmsenová, ktorá zostala po nevydarenej policajnej akcii na invalidnom vozíku, no pátraniu po vrahovi kňaza sa akosi vyhýba. Nervozita stále narastá, všetkých znepokojuje prítomnosť neznámych osôb zo súkromného vozňa, ktoré teraz stráži v ich apartmáne ozbrojená ochranka. Ďalšia noc – ďalšia vražda, a zo snehového pekla niet úniku.

Ďalšie informácie

Holtová Anne
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza svetová

Krajina autora Nórsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2013
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Kerlik Peter
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 310
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok,vpisov, či poškodení
Anotácia Nórsky kriminálny román. Apokalyptická snehová víchrica uväzní v hoteli cestujúcich, ktorí prežili vykoľajenie vlaku pri Finse vo výške 1222 metrov nad morom. Kým vonku zúri orkán, vnútri sa vyhrocujú konflikty. Príčinou je nájdená mŕtvola muža, známeho a medializovaného farára Cata Hammera. Medzi nedobrovoľnými hosťami sa nachádza aj bývalá policajná vyšetrovateľka Hanne Wilhelmsenová, ktorá zostala po nevydarenej policajnej akcii na invalidnom vozíku, no pátraniu po vrahovi kňaza sa akosi vyhýba. Nervozita stále narastá, všetkých znepokojuje prítomnosť neznámych osôb zo súkromného vozňa, ktoré teraz stráži v ich apartmáne ozbrojená ochranka. Ďalšia noc – ďalšia vražda, a zo snehového pekla niet úniku.
Skladové číslo008732

Ukážky knihy

1222 metrov nad morom – antikvariat stary svet
1222 metrov nad morom

700

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť