NEZNÁŠAM, KEĎ MA HLADKAJÚ PO HLAVE - Antikvariát Starý svet

NEZNÁŠAM, KEĎ MA HLADKAJÚ PO HLAVE

Product Description

Siedmačka Petra má skvelú rodinu (ktorá na ňu zväčša nemá čas), super babku (čo s obľubou surfuje na internete, zhľadúva recepty na chudnutie, nadchne sa aj za karate), skvelých spolužiakov (umelca Mareka, vždy dokonalú Nemku Kláru) a svoju prvú lásku. Zdá sa, že k šťastiu jej nemôže nič chýbať… Zdanie však ako zvyčajne klame a Petra má naozaj veľké starosti… Naporúdzi sú priatelia, i babka, ktorá dievčinu drsne zaúča do taktiky ženskej diplomacie… Príbeh veľkej lásky a bolestivého dozrievania kypí humorom a číta sa takrečeno na jeden dúšok; nielen dievčatá sa dozvedia veľa dôležitých ženských tajomstiev. Krásne i vtipné ilustrácie akoby vstupovali priamo do deja.

Ďalšie informácie

Hlušíková Marta
Žánre

Detská literatúra > nezaradená

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Matica slovenská
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Martin
Rok vydania 2009
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Štrbík Igor
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 111
Stav dobrý až mierne opotrebovaný, pečiatka na prednej predsádke, odstrihnutý horný roh list prednej predsádky, mierne obité rohy knižných dosiek (viď titulné foto)
Anotácia Siedmačka Petra má skvelú rodinu (ktorá na ňu zväčša nemá čas), super babku (čo s obľubou surfuje na internete, zhľadúva recepty na chudnutie, nadchne sa aj za karate), skvelých spolužiakov (umelca Mareka, vždy dokonalú Nemku Kláru) a svoju prvú lásku. Zdá sa, že k šťastiu jej nemôže nič chýbať... Zdanie však ako zvyčajne klame a Petra má naozaj veľké starosti... Naporúdzi sú priatelia, i babka, ktorá dievčinu drsne zaúča do taktiky ženskej diplomacie... Príbeh veľkej lásky a bolestivého dozrievania kypí humorom a číta sa takrečeno na jeden dúšok; nielen dievčatá sa dozvedia veľa dôležitých ženských tajomstiev. Krásne i vtipné ilustrácie akoby vstupovali priamo do deja.
Skladové číslo008246
neznasam ked ma hladkaju po hlave

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo