KRÁĽ ODŠKODNÉHO - Grisham John - Antikvariát Starý svet

KRÁĽ ODŠKODNÉHO

Product Description

Clay Carter má tridsaťjeden rokov a už päť rokov pracuje ako verejný obhajca nemajetných klientov na washingtonskom najvyššom súde. Ako väčšina jeho kolegov aj on sníva o lepšej práci v skutočnej firme. Súd mu pridelí klienta, ktorý z ničoho nič na ulici zavraždí mladého človeka. Clay predpokladá, že ide o jednu z ďalších nezmyselných vrážd, ktoré sa vo Washingtone stávajú každý týždeň. Ako sa však dostáva hlbšie do minulosti svojho klienta, naráža na hrozivé sprisahanie. Náhle sa ocitne uprostred komplikovaného prípadu proti jednej z najväčších farmaceutických firiem na svete, ktorý úplne zmení jeho život a takmer okamžite z neho spraví nového kráľa odškodného..

Ďalšie informácie

Grisham John
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza svetová

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2003
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Redlingerová Alena
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 270
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok,vpisov, či poškodení, zachovalý prebal
Anotácia Clay Carter má tridsaťjeden rokov a už päť rokov pracuje ako verejný obhajca nemajetných klientov na washingtonskom najvyššom súde. Ako väčšina jeho kolegov aj on sníva o lepšej práci v skutočnej firme. Súd mu pridelí klienta, ktorý z ničoho nič na ulici zavraždí mladého človeka. Clay predpokladá, že ide o jednu z ďalších nezmyselných vrážd, ktoré sa vo Washingtone stávajú každý týždeň. Ako sa však dostáva hlbšie do minulosti svojho klienta, naráža na hrozivé sprisahanie. Náhle sa ocitne uprostred komplikovaného prípadu proti jednej z najväčších farmaceutických firiem na svete, ktorý úplne zmení jeho život a takmer okamžite z neho spraví nového kráľa odškodného..
Skladové číslo008386
kral odskodneho

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť