ENERGETICKÉ LIEČENIE MYSLE - Feinstein - Antikvariát Starý svet

ENERGETICKÉ LIEČENIE MYSLE

Ako si radikálne zlepšiť zdravotný stav bez cudzej pomoci

Product Description

Ako si radikálne zlepšiť zdravotný stav bez cudzej pomoci. Kniha Energetické liečenie poskytuje jednoduché návody, ktoré vám pomôžu: prekonať strach, vinu, hanbu, žiarlivosť alebo hnev; zmeniť nežiaduce zvyky a správanie; zvýšiť schopnosť milovať, uspieť a tešiť sa zo života. Metóda je účinná aj pri liečbe mnohých fyzických problémov, a to aj v prípadoch, keď iné spôsoby liečby zlyhali. Oblasť energetickej psychológie výrazne posilňuje naše schopnosti riadiť svoje emócie a využívať svoj liečebný potenciál a táto kniha vás spoľahlivo a nenásilne oboznámi s týmto pozoruhodným novým vývojom. Ak si osvojíte energetické liečenie, získate možnosť uskutočniť zmeny vlastnými silami a kontrolovať svoj strach a deštruktívne správanie, ktoré sú často zárodkom mnohých ochorení.

Ďalšie informácie

Feinstein David, Eden Donna, Craig Gary
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > ezoterika ostatné
Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Eastone Books
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2012
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Büchler Pavol
Ilustrácie čiernobiele kresby
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 247
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Ako si radikálne zlepšiť zdravotný stav bez cudzej pomoci. Kniha Energetické liečenie poskytuje jednoduché návody, ktoré vám pomôžu: prekonať strach, vinu, hanbu, žiarlivosť alebo hnev; zmeniť nežiaduce zvyky a správanie; zvýšiť schopnosť milovať, uspieť a tešiť sa zo života. Metóda je účinná aj pri liečbe mnohých fyzických problémov, a to aj v prípadoch, keď iné spôsoby liečby zlyhali. Oblasť energetickej psychológie výrazne posilňuje naše schopnosti riadiť svoje emócie a využívať svoj liečebný potenciál a táto kniha vás spoľahlivo a nenásilne oboznámi s týmto pozoruhodným novým vývojom. Ak si osvojíte energetické liečenie, získate možnosť uskutočniť zmeny vlastnými silami a kontrolovať svoj strach a deštruktívne správanie, ktoré sú často zárodkom mnohých ochorení.
Skladové číslo006990

Ukážky knihy

energeticke liecenie mysle – antikvariat stary svetenergeticke liecenie mysle – antikvariat stary svet 1energeticke liecenie mysle – antikvariat stary svet 2
energeticke liecenie mysle

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo