BOZK ČIERNEJ VDOVY - Featherová Jane - Antikvariát Starý svet

BOZK ČIERNEJ VDOVY

Product Description

Osamelá bohatá vdova lady Guinevere Malloryová dobre vie, že sa pohybuje na ostrí noža, no nikdy by nepredpokladala, že najväčšie nebezpečenstvo príde v podobe muža s najbelasejšími očami, aké kedy videla. Zoči – voči nemenšiemu prekvapeniu sa ocitne aj lord Hugh z Beaucaire poverený kráľom Henrichom VIII. Vyšetriť podozrivé úmrtia. Uhrančivému čaru pôvabnej vdovy sa nemôže ubrániť ani ostrieľaný bojovník a skúsený znalec žien, i keď pochybnosti hlodajúce v duši logicky uvažujúceho človeka pretrvávajú. Je to naozaj náhoda, že dvadsaťosemročná žena pochovala jedného za druhým štyroch manželov? Je náhoda, že jej každý osobitne odkázal svoj majetok? Ani zdravý úsudok však nemôže uhasiť rastúcu vášeň a Hugh vie, že len ten, kto je ochotný riskovať, môže dosiahnuť svoj cieľ…

Ďalšie informácie

Featherová Jane
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2002
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Chovanová Tamara
Ilustrácie Grečner Dušan (cover)
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 312
Stav dobrý, vpis perom (meno býv. majiteľky) na zadnej predsádke, bez pečiatok
Anotácia Osamelá bohatá vdova lady Guinevere Malloryová dobre vie, že sa pohybuje na ostrí noža, no nikdy by nepredpokladala, že najväčšie nebezpečenstvo príde v podobe muža s najbelasejšími očami, aké kedy videla. Zoči – voči nemenšiemu prekvapeniu sa ocitne aj lord Hugh z Beaucaire poverený kráľom Henrichom VIII. Vyšetriť podozrivé úmrtia. Uhrančivému čaru pôvabnej vdovy sa nemôže ubrániť ani ostrieľaný bojovník a skúsený znalec žien, i keď pochybnosti hlodajúce v duši logicky uvažujúceho človeka pretrvávajú. Je to naozaj náhoda, že dvadsaťosemročná žena pochovala jedného za druhým štyroch manželov? Je náhoda, že jej každý osobitne odkázal svoj majetok? Ani zdravý úsudok však nemôže uhasiť rastúcu vášeň a Hugh vie, že len ten, kto je ochotný riskovať, môže dosiahnuť svoj cieľ...
Skladové číslo008361
bozk ciernej vdovy

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť