ORATÓRIUM - Fabry Chris - Antikvariát Starý svet

ORATÓRIUM

Modlitba je mocná zbraň

Product Description

Tony a Elizabeth Jordanovci majú všetko – skvelú prácu, krásnu dcéru a vysnívaný dom. Ich svet sa napriek všetkému rúca. Tony sa kúpe v pracovných úspechoch, flirtuje s pokušením a svoju dcéru a manželku ani poriadne nevníma. Elizabeth sa potáca na dne a práve vtedy stretne vzácnu pani Claru. Clara jej od základu zmení život. Radí jej, aby sa z hĺbky duše modlila za pomoc proti neviditeľnému nepriateľovi, ktorý ohrozuje jej rodinu.
Fabryho kniha je vynikajúci prameň pre každého kresťana, naučí vás veľmi mnoho o hĺbke a pokore vašej modlitby. Prehĺbite svoj vzťah k Bohu, zažijete novú pozitívnu zmenu a zistíte, že v ťažkých chvíľach vás modlitba nielen podrží, ale stane sa účinným pomocníkom. Príbeh vás strhne svojou vrúcnosťou, a hoci sa vám pred očami odvíja životná dráma, je plná láskavého humoru.

Ďalšie informácie

Fabry Chris
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Tatran
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2016
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Holečková Mária
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 306
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov, kniha nemá prebal
Anotácia Tony a Elizabeth Jordanovci majú všetko – skvelú prácu, krásnu dcéru a vysnívaný dom. Ich svet sa napriek všetkému rúca. Tony sa kúpe v pracovných úspechoch, flirtuje s pokušením a svoju dcéru a manželku ani poriadne nevníma. Elizabeth sa potáca na dne a práve vtedy stretne vzácnu pani Claru. Clara jej od základu zmení život. Radí jej, aby sa z hĺbky duše modlila za pomoc proti neviditeľnému nepriateľovi, ktorý ohrozuje jej rodinu. Fabryho kniha je vynikajúci prameň pre každého kresťana, naučí vás veľmi mnoho o hĺbke a pokore vašej modlitby. Prehĺbite svoj vzťah k Bohu, zažijete novú pozitívnu zmenu a zistíte, že v ťažkých chvíľach vás modlitba nielen podrží, ale stane sa účinným pomocníkom. Príbeh vás strhne svojou vrúcnosťou, a hoci sa vám pred očami odvíja životná dráma, je plná láskavého humoru.
Skladové číslo004589

Ukážky knihy

oratorium – antikvariat stary svet
oratorium

800

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo