EUTANÁZIA - DILEMA ŽIVOTA A SMRTI - Tada - Antikvariát Starý svet

EUTANÁZIA – DILEMA ŽIVOTA A SMRTI

Product Description

Autorka knihy, paraplegička je známa na celom svete svojimi obrazmi, ktoré maľuje ústami, ako aj svojimi knižnými bestsellermi. Pri nešťastnom skoku do vody si v 17-tich rokoch poškodila miechu a ocitla sa v trvalej invalidite. Prežila všetky stupne zničujúceho poznania, neistoty, zúfalstva a nekonečnej nemohúcnosti.
Na základe svojej osobnej skúsenosti, keď sa sama rozhodovala, či svoj život ukončiť, alebo žiť ďalej, napísala knihu o eutanázii. Jej kniha o eutanázii je však vášnivou a premyslene koncipovanou obranou života. Stretneme sa v nej s mnohými osudmi a s mnohými otázkami priamo na čitateľa, ktoré každého donútia premyslieť si, ako zareagovať v prípade, že stojíme pri lôžku ťažko chorého alebo umierajúceho človeka alebo bojujeme každý deň so svojím postihnutím. Jonina kniha svedčí o jej jedinečnom postoji – Žiť sa oplatí – a pomáha čitateľovi dospieť k správnemu rozhodnutiu – stáť na strane života, stáť na strane Boha.

Ďalšie informácie

Earecksonová Tada Joni
Žánre

Medicína / Zdravie > nezaradené
Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy
Náboženstvo / Duchovné náuky > kresťanstvo

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Lúč
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1997
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Musilová Ivana
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 185
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Autorka knihy, paraplegička je známa na celom svete svojimi obrazmi, ktoré maľuje ústami, ako aj svojimi knižnými bestsellermi. Pri nešťastnom skoku do vody si v 17-tich rokoch poškodila miechu a ocitla sa v trvalej invalidite. Prežila všetky stupne zničujúceho poznania, neistoty, zúfalstva a nekonečnej nemohúcnosti. Na základe svojej osobnej skúsenosti, keď sa sama rozhodovala, či svoj život ukončiť, alebo žiť ďalej, napísala knihu o eutanázii. Jej kniha o eutanázii je však vášnivou a premyslene koncipovanou obranou života. Stretneme sa v nej s mnohými osudmi a s mnohými otázkami priamo na čitateľa, ktoré každého donútia premyslieť si, ako zareagovať v prípade, že stojíme pri lôžku ťažko chorého alebo umierajúceho človeka alebo bojujeme každý deň so svojím postihnutím. Jonina kniha svedčí o jej jedinečnom postoji – Žiť sa oplatí – a pomáha čitateľovi dospieť k správnemu rozhodnutiu – stáť na strane života, stáť na strane Boha.
Skladové číslo008451
eutanazia – dilema zivota a smrti

330

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo