DANKA A JANKA - Ďuríčková Mária - Antikvariát Starý svet

DANKA A JANKA

Product Description

obsahuje diela: Danka a Janka a Danka a Janka v rozprávke; ôsme spoločné vydanie; anotácia: Dvojičky Danka a Janka Botkové sú navlas rovnaké, a tak keď sa Janka pozrie do zrkadla, nie je si istá, či vidí seba alebo sestru Danku a keď sa Danka pozrie na Janku, nevie naisto, či vidí sestru alebo seba v zrkadle. Okrem toho sú ako ostatné deti a zo všetkého najradšej majú rozprávky. Ich veselé i poučné príbehy sú vďaka ilustráciám Boženy Plocháňovej ešte čarovnejšie. Kniha patrí k ozajstným slovenským „bestsellerom“, veď rok čo rok na nej odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia.

Ďalšie informácie

Ďuríčková Mária
Žánre

Detská literatúra > rozprávky

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenské pedagogické nakladateľstvo (SPN) / Mladé letá
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2004
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Plocháňová Božena
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 85
Stav dobrý, bez pečiatok, venovanie perom na prednej predsádke, malé estetické poškodenie prednej knižnej dosky (viď foto)
Anotácia obsahuje diela: Danka a Janka a Danka a Janka v rozprávke; ôsme spoločné vydanie; anotácia: Dvojičky Danka a Janka Botkové sú navlas rovnaké, a tak keď sa Janka pozrie do zrkadla, nie je si istá, či vidí seba alebo sestru Danku a keď sa Danka pozrie na Janku, nevie naisto, či vidí sestru alebo seba v zrkadle. Okrem toho sú ako ostatné deti a zo všetkého najradšej majú rozprávky. Ich veselé i poučné príbehy sú vďaka ilustráciám Boženy Plocháňovej ešte čarovnejšie. Kniha patrí k ozajstným slovenským „bestsellerom“, veď rok čo rok na nej odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia.
Skladové číslo005326

Ukážky knihy

danka a janka – antikvariat stary svet
danka a janka

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo