GRAMATIKA ANGLIČTINY V OBRÁZKOCH - Antikvariát Starý svet

GRAMATIKA ANGLIČTINY V OBRÁZKOCH

Product Description

GRAMATIKA ANGLIČTINY V OBRÁZKOCH približuje poznatky o gramatickom systéme angličtiny netradičným spôsobom. Abstraktné gramatické pravidlá vnímame pomocou veselých postavičiek, ktoré reprezentujú jednotlivé slovné druhy — od podstatných mien s anglickými členmi až po citoslovcia. Postavičky samy vypovedajú o svojom správam, vhodnosti ich používania spolu s ostatnými kamarátmi. Nevyhnutné slovné vyjadrenie gramatických pravidiel je maximálne stručné a pre väčšiu operatívnosť je uvádzané dvojjazyčne — anglicko-slovensky. Súčasťou prezentácie gramatických pravidiel sú konkrétne vetné príklady používania jednotlivých gramatických prostriedkov. Väčšinou majú charakter idiomov a je možné učiť sa ich naspamäť. Ich obsah je tiež vizualizovaný pomocou vtipných situačných obrázkov. Výberový slovníček na konci GRAMATIKY umožní overiť si správnosť pochopenia významu jednotlivých viet či slovných spojení.

Ďalšie informácie

Dubrovin M.
Žánre

Cudzojazyčná literatúra > anglický jazyk
Učebnice

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Prúdy
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1991
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk anglický
Preklad neuvedené
Ilustrácie Tilman V.
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 388
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, zošikmený chrbát
Anotácia GRAMATIKA ANGLIČTINY V OBRÁZKOCH približuje poznatky o gramatickom systéme angličtiny netradičným spôsobom. Abstraktné gramatické pravidlá vnímame pomocou veselých postavičiek, ktoré reprezentujú jednotlivé slovné druhy — od podstatných mien s anglickými členmi až po citoslovcia. Postavičky samy vypovedajú o svojom správam, vhodnosti ich používania spolu s ostatnými kamarátmi. Nevyhnutné slovné vyjadrenie gramatických pravidiel je maximálne stručné a pre väčšiu operatívnosť je uvádzané dvojjazyčne — anglicko-slovensky. Súčasťou prezentácie gramatických pravidiel sú konkrétne vetné príklady používania jednotlivých gramatických prostriedkov. Väčšinou majú charakter idiomov a je možné učiť sa ich naspamäť. Ich obsah je tiež vizualizovaný pomocou vtipných situačných obrázkov. Výberový slovníček na konci GRAMATIKY umožní overiť si správnosť pochopenia významu jednotlivých viet či slovných spojení.
Skladové číslo003610

Ukážky knihy

gramatika anglictiny v obrazkoch – antikvariat stary svet 1gramatika anglictiny v obrazkoch – antikvariat stary svet 2gramatika anglictiny v obrazkoch – antikvariat stary svet 3
gramatika anglictiny v obrazkoch

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo