V TVOJOM RÚŽI JE OLOVO - Deaconová Gillian - Antikvariát Starý svet

V TVOJOM RÚŽI JE OLOVO

Toxíny v kozmetických prípravkoch a ako sa im vyhnúť

Product Description

Žijeme v akomsi toxickom opare. Denne sa vystavujeme účinku látok, ktoré poškodzujú naše zdravie a životné prostredie. Ftaláty, parabény, olovo, triklosan, ortuť, kamennouhoľný decht – tieto a ďalšie toxíny sa skrývajú v bežných kozmetických výrobkoch od šampónov a opaľovacích krémov až po rúže a ceruzky na oči. Aj keď si to neradi pripúšťame, za mnohé výdobytky každodenného života vďačíme chemikáliám.
Gillian Deaconová vysvetľuje, ako znížiť chemickú záťaž, množstvo škodlivých chemikálií hromadiacich sa v našom tele. „Zaoberám sa neplánovanými následkami chemickej revolúcie. Vďaka chemikáliám si ľahšie prečesávame vlasy, utierame kuchynskú linku, čistíme vaňu či nanášame na tvár mejkap. Tieto látky však zároveň spôsobujú vážne zdravotné problémy,“ píše autorka. Stačí, ak budeme vedieť, čomu sa treba vyhýbať.

Ďalšie informácie

Deaconová Gillian
Žánre

Medicína / Zdravie > krása & starostlivosť o telo
Spoločenské vedy > ekológia

Krajina autora Kanada
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2012
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Hrebíček Róbert
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 344
Stav veľmi dobrý, kniha nemá prebal
Anotácia Žijeme v akomsi toxickom opare. Denne sa vystavujeme účinku látok, ktoré poškodzujú naše zdravie a životné prostredie. Ftaláty, parabény, olovo, triklosan, ortuť, kamennouhoľný decht – tieto a ďalšie toxíny sa skrývajú v bežných kozmetických výrobkoch od šampónov a opaľovacích krémov až po rúže a ceruzky na oči. Aj keď si to neradi pripúšťame, za mnohé výdobytky každodenného života vďačíme chemikáliám. Gillian Deaconová vysvetľuje, ako znížiť chemickú záťaž, množstvo škodlivých chemikálií hromadiacich sa v našom tele. „Zaoberám sa neplánovanými následkami chemickej revolúcie. Vďaka chemikáliám si ľahšie prečesávame vlasy, utierame kuchynskú linku, čistíme vaňu či nanášame na tvár mejkap. Tieto látky však zároveň spôsobujú vážne zdravotné problémy,“ píše autorka. Stačí, ak budeme vedieť, čomu sa treba vyhýbať.
Skladové číslo003646

Ukážky knihy

v tvojom ruzi je olovo – antikvariat stary svet 1v tvojom ruzi je olovo – antikvariat stary svet 2
v tvojom ruzi je olovo – antikvariat stary svet

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo