7 NÁVYKOV SKUTOČNE EFEKTÍVNYCH ĽUDÍ - Antikvariát Starý svet

7 NÁVYKOV SKUTOČNE EFEKTÍVNYCH ĽUDÍ

Zásady rozvoja osobnosti ktoré zmenia Váš život

Product Description

Uznávaný odborník na vedenie ľudí a poradca mnohých svetových spoločností v knihe definuje sedem hlavných princípov, ktoré sú základom pre vytvorenie cieľavedomej, vnútorne vyrovnanej osobnosti a kľúčom pre dosiahnutie úspešného, harmonického života. Stephen Covey na konkrétnych príkladoch demonštruje, ako dodržiavanie jeho siedmich zásad úspechu prinieslo ľuďom úžasné výsledky v rozvoji ich vlastnej osobnosti aj vo vzťahoch k iným. Dnes už klasická kniha 7 návykov úspešných ľudí je jednou z najpredávanejších kníh na svete, predalo sa z nej viac ako 15 miliónov výtlačkov a preložili ju do 40 jazykov. Bola zaradená medzi sto najdôležitejších kníh 20. storočia.; dotlač prvého vydania

Ďalšie informácie

Covey Stephen R.
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Eastone Books
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2010
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Polková Lenka
Ilustrácie čiernobiele kresby, grafy
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 330
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Uznávaný odborník na vedenie ľudí a poradca mnohých svetových spoločností v knihe definuje sedem hlavných princípov, ktoré sú základom pre vytvorenie cieľavedomej, vnútorne vyrovnanej osobnosti a kľúčom pre dosiahnutie úspešného, harmonického života. Stephen Covey na konkrétnych príkladoch demonštruje, ako dodržiavanie jeho siedmich zásad úspechu prinieslo ľuďom úžasné výsledky v rozvoji ich vlastnej osobnosti aj vo vzťahoch k iným. Dnes už klasická kniha 7 návykov úspešných ľudí je jednou z najpredávanejších kníh na svete, predalo sa z nej viac ako 15 miliónov výtlačkov a preložili ju do 40 jazykov. Bola zaradená medzi sto najdôležitejších kníh 20. storočia.; dotlač prvého vydania
Skladové číslo007172

Ukážky knihy

7 navykov skutocne efektivnych ludi – antikvariat stary svet
7 navykov skutocne efektivnych ludi

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť