ELEANOR RIGBY - Coupland Douglas - Antikvariát Starý svet

ELEANOR RIGBY

Product Description

Jeden telefonát môže zmeniť všetko….
Tridsaťšesťročná Liz Dunnová má nudné zamestnanie, hlúpeho šéfa, deprimujúci byt, v živote s nikým nechodila a nemá priateľov. Podobne ako Eleanor Rigby z rovnomennej piesne Beatles patrí k ľuďom, ktorí sa musia vyrovnávať so samotou bez akejkoľvek nádeje, že ich stretne niečo zaujímavé. Jej život plynie pokojne a jednotvárne, až kým jedného dňa nezazvoní telefón a nezavolajú ju do nemocnice k lôžku mladého muža. Samota, s ktorou sa hrdinka stotožnila, je zrazu preč.
Veselý, spoločenský a príťažlivý Jeremy znamená koniec pokoja v Lizinom živote a nechtiac uvedie do pohybu celú mašinériu udalostí, ktoré ju poženú na druhý koniec sveta, privedú do bizarných, ale i nebezpečných situácií, no súčasne jej poskytnú šancu nájsť šťastie.
Komický, hrejivý a zároveň smutný príbeh Douglasa Couplanda je nielen strhujúce čítanie plné prekvapení, ale aj znepokojujúca psychologická štúdia mnohých tvárí osamelosti.

Ďalšie informácie

Coupland Douglas
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora Kanada
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2006
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Ruppeldtová Alexandra
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 192
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, kniha nemá prebal
Anotácia Jeden telefonát môže zmeniť všetko.... Tridsaťšesťročná Liz Dunnová má nudné zamestnanie, hlúpeho šéfa, deprimujúci byt, v živote s nikým nechodila a nemá priateľov. Podobne ako Eleanor Rigby z rovnomennej piesne Beatles patrí k ľuďom, ktorí sa musia vyrovnávať so samotou bez akejkoľvek nádeje, že ich stretne niečo zaujímavé. Jej život plynie pokojne a jednotvárne, až kým jedného dňa nezazvoní telefón a nezavolajú ju do nemocnice k lôžku mladého muža. Samota, s ktorou sa hrdinka stotožnila, je zrazu preč. Veselý, spoločenský a príťažlivý Jeremy znamená koniec pokoja v Lizinom živote a nechtiac uvedie do pohybu celú mašinériu udalostí, ktoré ju poženú na druhý koniec sveta, privedú do bizarných, ale i nebezpečných situácií, no súčasne jej poskytnú šancu nájsť šťastie. Komický, hrejivý a zároveň smutný príbeh Douglasa Couplanda je nielen strhujúce čítanie plné prekvapení, ale aj znepokojujúca psychologická štúdia mnohých tvárí osamelosti.
Skladové číslo003370

Ukážky knihy

eleanor rigby 1
eleanor rigby

360

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo