VRAŽDA NA ZÁMKU STYLES - Christie Agatha - Antikvariát Starý svet

VRAŽDA NA ZÁMKU STYLES

Product Description

Touto knihou z roku 1920 sa to všetko začalo: zrodila sa nielen slávna spisovateľka Agatha Christie, ale aj jej nemenej slávny hrdina – geniálny súkromný detektív Hercule Poirot.
Nové vydanie Vraždy na zámku Styles vychádza pri príležitosti storočnice tvorby Agathy Christie a stých „narodenín“ legendárneho Hercula Poirota, ktoré si pripomíname v roku 2020.

Kto otrávil Emily Inglethorpovú a ako sa vrahovi podarilo dostať do jej zamknutej spálne? Malebná dedinka Styles St. Mary sa priam hemží podozrivými: od nového úlisného manžela bohatej dedičky cez jej dvoch nevlastných synov až po pôvabnú mladučkú ošetrovateľku, ktorá pracuje v nemocničnej lekárni. Tento poriadne zamotaný prípad môže vyriešiť iba skutočný majster záhad – neprekonateľný belgický detektív Hercule Poirot.

Ďalšie informácie

Christie Agatha
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza svetová

Krajina autora Anglicko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ
Edícia Zelená knižnica
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2020
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Mikušová Nina
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 197
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok,vpisov, či poškodení, kniha nemá prebal
Anotácia Touto knihou z roku 1920 sa to všetko začalo: zrodila sa nielen slávna spisovateľka Agatha Christie, ale aj jej nemenej slávny hrdina – geniálny súkromný detektív Hercule Poirot. Nové vydanie Vraždy na zámku Styles vychádza pri príležitosti storočnice tvorby Agathy Christie a stých „narodenín“ legendárneho Hercula Poirota, ktoré si pripomíname v roku 2020. Kto otrávil Emily Inglethorpovú a ako sa vrahovi podarilo dostať do jej zamknutej spálne? Malebná dedinka Styles St. Mary sa priam hemží podozrivými: od nového úlisného manžela bohatej dedičky cez jej dvoch nevlastných synov až po pôvabnú mladučkú ošetrovateľku, ktorá pracuje v nemocničnej lekárni. Tento poriadne zamotaný prípad môže vyriešiť iba skutočný majster záhad – neprekonateľný belgický detektív Hercule Poirot.
Skladové číslo008656
vrazda na zamku styles

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť