NÁJOMNÍČKA VO WILDFELL HALL - Brontë Anne - Antikvariát Starý svet

NÁJOMNÍČKA VO WILDFELL HALL

Product Description

Klasický romantický román; Do rozpadnutého starého kaštieľa v utiahnutom kúte anglického vidieka sa nečakane prisťahuje mladá vdova so synom a slúžkou. Susedia sú na ňu zvedaví a začínajú sa s ňou spoznávať, no jej názory na život a výchovu syna sa priečia ich zažitým predstavám. Vo chvíli, keď sa do nej zahľadí mladý farmár Gilbert Markham a začne ju porovnávať so svojimi blízkymi, roztočí sa okolo nej kolotoč pochybností, klebiet, dohadov a ohovárania, ktorý vyvolá konflikty medzi Gilbertom a jeho dobrými priateľmi. Kto v skutočnosti je táto záhadná žena?

Ďalšie informácie

Brontëová Anne
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora Anglicko
Storočie autora 19.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovart
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2017
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Mihalkovičová Beáta
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 421
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok,vpisov, či výraznejších poškodení
Anotácia Klasický romantický román; Do rozpadnutého starého kaštieľa v utiahnutom kúte anglického vidieka sa nečakane prisťahuje mladá vdova so synom a slúžkou. Susedia sú na ňu zvedaví a začínajú sa s ňou spoznávať, no jej názory na život a výchovu syna sa priečia ich zažitým predstavám. Vo chvíli, keď sa do nej zahľadí mladý farmár Gilbert Markham a začne ju porovnávať so svojimi blízkymi, roztočí sa okolo nej kolotoč pochybností, klebiet, dohadov a ohovárania, ktorý vyvolá konflikty medzi Gilbertom a jeho dobrými priateľmi. Kto v skutočnosti je táto záhadná žena?
Skladové číslo008603
najomnicka vo wildfell hall

1070

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť