DVAJA PROTI MAFII - Benko Rudolf - Antikvariát Starý svet

DVAJA PROTI MAFII

Product Description

Martin Dener dosiahol svoj cieľ a po skončení štúdia práva začal pracovať na oddelení kriminálnej polície. Po stáži v USA na FBI sa stáva hlavným vyšetrovateľom kriminálnej polície v Bratislave a začína úzko spolupracovať s kolegom Mikulášom Hulmanom. Jeho práca na polícii je od počiatku poznačená prudkými spoločenskými zmenami na Slovensku.
Hneď na začiatku svojej práce narazí na silnú osobnosť, ambiciózneho Jozefa Fretta. Ten sa vo svojich víziách chce stať najsilnejším mužom podsvetia, a potom aj verejného života. Na ceste za týmto cieľom sa neštíti ničoho, ak treba niečo z cesty odstrániť. Únosy, vraždy, atentáty, krádeže – to sú bežné metódy, ktoré používa na dosiahnutie svojho cieľa.
Na tejto ceste však stojí proti nemu nekompromisný kriminalista M. Dener a jeho kolega M. Hulman.

Ďalšie informácie

Benko Rudolf
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza slovenská & česká

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Motýľ
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2005
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 259
Stav dobrý
Anotácia Martin Dener dosiahol svoj cieľ a po skončení štúdia práva začal pracovať na oddelení kriminálnej polície. Po stáži v USA na FBI sa stáva hlavným vyšetrovateľom kriminálnej polície v Bratislave a začína úzko spolupracovať s kolegom Mikulášom Hulmanom. Jeho práca na polícii je od počiatku poznačená prudkými spoločenskými zmenami na Slovensku. Hneď na začiatku svojej práce narazí na silnú osobnosť, ambiciózneho Jozefa Fretta. Ten sa vo svojich víziách chce stať najsilnejším mužom podsvetia, a potom aj verejného života. Na ceste za týmto cieľom sa neštíti ničoho, ak treba niečo z cesty odstrániť. Únosy, vraždy, atentáty, krádeže - to sú bežné metódy, ktoré používa na dosiahnutie svojho cieľa. Na tejto ceste však stojí proti nemu nekompromisný kriminalista M. Dener a jeho kolega M. Hulman.
Skladové číslo003253

Ukážky knihy

dvaja proti mafii 1
dvaja proti mafii

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo