STO DNÍ NA VRCHOLU MOCI - Moulis Miloslav - Antikvariát Starý svet

STO DNÍ NA VRCHOLU MOCI

Product Description

O tom, že nacistické Německo let 1933-1945 sa navěky zapsalo do krvavého seznamu nejčernějších období dějin lidstva není a nemůže být sporu. V tomto historickom období vystupuje do popředí jeden úsek, jemuž je třeba věnovat rozbor zvlášť pečlivý. Bylo to puhých asi sto dnů na podzim roku 1941 a na začátku zimy, která následovala. Hitler, dosud nikdy neporažen, stál tehdy pyšně na konci dlouhé řady dočasných víťezství, která zaslepovala většinu německého národa. A práve v té době začal realizovat nejen své staré velikášské plány, ale rychle mění ve skutek i ty nové, ještě drastičtejší.

Ďalšie informácie

Moulis Miloslav
Žánre

História > dejiny európske
História > dejiny 20. storočia
Literatúra faktu > beletrizované texty
Vojenská literatúra / Zbrane > beletrizované texty
Vojenská literatúra / Zbrane > II. svetová vojna

Krajina autora Česko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Mladá fronta
Edícia Archiv
Zväzok v edícii 53.
Miesto vydania Praha
Rok vydania 1987
Náklad 33000
Prvé vydanie
Jazyk český
Preklad pôvodný text
Ilustrácie čiernobiele fotografie
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 240+16
Stav veľmi dobrý
Anotácia O tom, že nacistické Německo let 1933-1945 sa navěky zapsalo do krvavého seznamu nejčernějších období dějin lidstva není a nemůže být sporu. V tomto historickom období vystupuje do popředí jeden úsek, jemuž je třeba věnovat rozbor zvlášť pečlivý. Bylo to puhých asi sto dnů na podzim roku 1941 a na začátku zimy, která následovala. Hitler, dosud nikdy neporažen, stál tehdy pyšně na konci dlouhé řady dočasných víťezství, která zaslepovala většinu německého národa. A práve v té době začal realizovat nejen své staré velikášské plány, ale rychle mění ve skutek i ty nové, ještě drastičtejší.
Skladové číslo000655

Ukážky knihy

sto dni na vrcholu moci1
sto dni na vrcholu moci

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť