AKO PREDÍSŤ INFARKTU A CIEVNYM MOZGOVÝM PRÍHODÁM - Antikvariát Starý svet

AKO PREDÍSŤ INFARKTU A CIEVNYM MOZGOVÝM PRÍHODÁM

Vaša obrana v desiatich krokoch

Product Description

ublikácia Ako predísť infarktu a cievnym mozgovým príhodám ponúka aktuálny prehľad účinných a vedecky overených rád, ktoré vás ochránia pred ochorením srdca a ciev.
V dôsledku srdcovo-cievnych ochorení umiera ročne viac ľudí ako vplyvom ktorejkoľvek inej choroby. Je múdre veriť, že práve nám sa niečo také vyhne, prípadne nechávať všetko len na lekárov? Nie je lepšie vziať osud do vlastných rúk a aktívne sa podieľať na zlepšení zdravotného stavu. Naučíte sa rozoznávať varovné signály tela a posúdiť, aké riziko na vás striehne.
Môžete tomu v jednoduchých krokoch prispôsobiť svoje každodenné návyky a zostaviť si vlastný plán prevencie, ktorý vám umožní predchádzať týmto ochoreniam. Táto kniha vám dá návod ako sa zdravšie stravovať a zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a poskytne množstvo tipov na plánovanie zdravého a kvalitného života aj do ďalších rokov.

Ďalšie informácie

Meredithová Sheena
Žánre

Medicína / Zdravie > alternatívna medicína
Medicína / Zdravie > jóga & cvičenia
Medicína / Zdravie > nezaradené

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Reader´s Digest Výber
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2011
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Gális Vladislav
Ilustrácie farebné fotorgafie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 4° Quarto - m (25 - 30cm)
Počet strán 256
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia ublikácia Ako predísť infarktu a cievnym mozgovým príhodám ponúka aktuálny prehľad účinných a vedecky overených rád, ktoré vás ochránia pred ochorením srdca a ciev. V dôsledku srdcovo-cievnych ochorení umiera ročne viac ľudí ako vplyvom ktorejkoľvek inej choroby. Je múdre veriť, že práve nám sa niečo také vyhne, prípadne nechávať všetko len na lekárov? Nie je lepšie vziať osud do vlastných rúk a aktívne sa podieľať na zlepšení zdravotného stavu. Naučíte sa rozoznávať varovné signály tela a posúdiť, aké riziko na vás striehne. Môžete tomu v jednoduchých krokoch prispôsobiť svoje každodenné návyky a zostaviť si vlastný plán prevencie, ktorý vám umožní predchádzať týmto ochoreniam. Táto kniha vám dá návod ako sa zdravšie stravovať a zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a poskytne množstvo tipov na plánovanie zdravého a kvalitného života aj do ďalších rokov.
Skladové číslo008492

Ukážky knihy

ako predist infarktu a cievnym mozgovym prihodam – antikvariat stary svet
ako predist infarktu a cievnym mozgovym prihodam

1270

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo